1 травня відзначають свято День перезавантаження таблиці стилів 2022


1 травня відзначають свято День перезавантаження таблиці стилів 2022
Опубликовано: 01.05.2022


читать на русском   read in English

Багато досвідчених розробників чують слово фреймворк та жахаються, навіть не замислюючись про те, що існують корисні, надзвичайно легкі системи, які корисні і повністю налаштовуються. Звичайно, ніхто не змушує вас їх використовувати, але ви знайдете Normalize.css на багатьох веб-сайтах з вагомої причини - це зручно та економить час.


Якщо ви знайомі із Sass, ви знаєте про зручність можливості вкладати селектори - по суті, писати дочірнє правило усередині батьківського. Вкладеність допомагає нам підтримувати порядок у нашому коді, хоча надмірне використання іноді може стати на заваді! Тепер схоже, що вкладеність нарешті входить у нативний CSS.


Чи знаєте ви, 1 травня - день перезавантаження таблиці стилів 2022 - громадський захід для веб-професіоналів? Спеціалісти-початківці із усього світу одночасно запустять свої редизайни на основі веб-стандартів, залучаючи трафік, інтерес та трохи поваги до своїх сайтів. Немає жодних довільних призів чи переможців, чудова демонстрація та знання того, що ми всі причетні до чогось великого.


Історія Дня перезавантаження таблиці стилів CSS


Початкове натхнення для перезавантаження CSS прийшло спочатку від перезавантаження 1 травня, ідеї та події, спочатку задуманого Джеймсом Відегреном у 2000 році, а тепер керує Пол А. Шипула. Перезавантаження 1 травня була чудовою подією, якої в CSS Reboot було вдосталь, але ще в 2005 році я не міг не помітити, що більшість дизайну була орієнтована на Flash. Оскільки дизайнери, орієнтовані на веб-стандарти, часто не працюють у Flash, тому альтернативний захід може бути гарною ідеєю. Реакція на цю ідею була надзвичайно позитивною, і так багато людей запропонували мені розмістити її на моєму власному веб-сайті.


6 березня 2005 року CSS Reboot офіційно народився. Дизайн-блогери з усього світу почали посилатися на сайт, і лише за три дні на ньому зареєструвалося понад 100 людей. Потім понад 300 до кінця понад 400 людей зареєструвалися, щоб переслідувати мету редизайну свого веб-сайту з використанням CSS та веб-стандартів. Брали участь дизайнери майже із 40 різних країн.


Як відсвяткувати День перезавантаження CSS


Упорядкуйте те, що від вас залишилося Щовесни люди виходять на галявину або в гараж і починають ритися в речах. Вони викидають те, що їм не потрібне, і залишають собі те, що хочуть. Почали орати газон, підстригати бур'яни, підстригати кущі троянд і мити тротуари.


Перезавантаження дозволяє перевірити, які функції ви використовуєте і як ви можете використовувати нові та інші функції у своєму блозі або сайті.


Підтримуйте інтерес читача


Якщо є дві речі, то це те, що зміни неминучі і люди ненавидять зміни. Деякі веб-сайти є винятком цього правила. Більшості людей здається, подобаються зміни в дизайні та макеті, тому що більшість змін макету здаються еволюційними, тобто вони стають кращими та зручнішими для користувача - із часом. Перезавантаження - це поштовх до оновлення досвіду користувача, надання вашій роботі нової особи та, у цілому, до руйнування монотонності, яка має тенденцію зберігатися через деякий час.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+