13 травня відзначають свято Всесвітній день техніки для майбутнього 2022


13 травня відзначають свято Всесвітній день техніки для майбутнього 2022
Опубликовано: 11.05.2022


читать на русском   read in English

Ми усі можемо погодитися, що технологічні досягнення були одними із найбільших досягнень людства. Це напевно зробило наше життя простішим, ефективнішим і продуктивнішим, і ми завжди вдячні за це.


Ви шукаєте деякі факти про технологію? Якщо так, то ви можете прочитати наступні моменти, які зібрано під час дослідження для Всесвітнього дня технологій 13 травня 2022 року. Давайте разом вивчимо ці факти, щоб побачити, наскільки технології змінили наше життя, наскільки вони просунулися та наскільки захоплюючими вони можуть бути.


Ключовим завданням Всесвітнього дня техніки для майбутнього є сприяння розвитку технологій у різних галузях. Також для цього Департамент розробляє проекти розвитку технологій, які включають матеріали, пристрої та процеси.


11 травня 1998 року Індія увірвалася в невелику групу країн, які мають ядерну зброю. У той день Індія успішно провела ядерні випробування на армійському полігоні Покран у Раджастхані. При цьому Індія стала шостою країною, яка приєдналася до Ядерного клубу. Випробуваннями керував покійний А. П. Дж. Абдул Калам, аерокосмічний вчений, який згодом став одинадцятим президентом Індії. Випробування стали другим випадком ядерних випробувань у Індії після першого під кодовою назвою Усміхнений Будда в 1974 році. Того ж дня у 1998 році Індія випробувала свій перший вітчизняний літак Hansa-3, який піднявся у повітря у Бангалорі. Літак призначався для спостереження, навчання пілотів та інших розвідувальних цілей. Цього ж дня відбулися успішні випробувальні стрілянини зенітної ракети Трішул. Оскільки в той самий день було здійснено кілька технологічних досягнень, уряд Індії оголосив 11 травня Національним днем ​​технологій. Його офіційно підписав тодішній прем'єр-міністр Атал Біхарі Ваджпаї.


Перший Всесвітній день техніки для майбутнього було відзначено у 1999 році. З того часу Рада з розвитку технологій TDB - офіційний орган Департаменту науки і технологій Центру - відзначає цей день, відзначаючи технологічні інновації, які зробили внесок у національне зростання. Щороку Рада організовує захід, на якому президент Індії вручає нагороди вченим за їхній внесок. Також проводяться різні семінари та майстер-класи. Рада також щорічно визначає тему Національного дня технологій. Тема на 2022 рік – комплексний підхід у науці та технологіях для сталого майбутнього. Тема була відкрита профспілковим міністром Джітендрою Сінгхом.


Яким було б повсякденне життя без технологій?


Сьогодні, у Національний день технологій, ми визнаємо, як технології можуть позитивно вплинути на наш світ та наше майбутнє. Щороку від літаків до смартфонів цей день відзначає технологічні досягнення, які змінили наше суспільство на краще. Доктор Коралуппі, засновник та президент Compunetix, організував сучасну телефонну конференцію та більше 50 років сприяв інноваціям в електронній промисловості та комунікаціях. У 2020 році д-р Коралуппі та Compunetix були занесені до Зали слави космічних технологій за роль компанії у проектуванні, розробці та комерціалізації складних та масштабованих платформ спільного голосового зв'язку для космічних місій НАСА. Нещодавно Compunetix Video Call Center пов'язував пацієнтів із постачальниками медичних послуг, не виходячи з власного будинку у комфорті та безпеці. Щоб підтримати нашу прихильність до телемедицини, ми пропонуємо безкоштовну програму допомоги Центру відеодзвінків організаціям охорони здоров'я, які потребують технологій телемедицини. На додаток до VCC Compunetix пропонує безліч інструментів для передачі голосу, відео та спільної роботи, які дозволяють організаціям із усіх галузей працювати віддалено. Сьогодні ми відзначаємо технології, які зробили наші процеси швидше, простіше, кращі та більш автоматизовані.


Смартфони відкрили першу хвилю нашого технологічно-залежного світу. Ця штуковина зробила кілька речей застарілим одним махом. Телефон більше не був тим, що ви використовували тільки для того, щоб дзвонити своїм друзям та рідним, він став розважальним центром, камерою, творцем фільмів та багатьом іншим. Критики технологій часто ганьблять смартфони, називаючи їх портативними пристроями стеження, які люди охоче носять із собою.


Національний день технологій відзначає досягнення технологій - те, що вони зробили для нас і тих, хто зробив свій внесок у їх розвиток, - і дивиться у майбутнє, сприяючи появі нових інновацій та проривів. Він був створений AXEL, раніше відомим як StoAmigo, технологічною компанією-розробником програмного забезпечення, розташованої в Лас-Вегасі. Вони створили цей день через свою пристрасть до технологій та того, як вони можуть покращити життя людей у ​​всьому світі.


Як відзначати Національний день технологій?


Свято відзначають ті, хто вважає, що технології є важливою частиною їхнього життя. Спостерігачі повинні заохочувати та підтримувати один одного у їхніх зусиллях з пошуку проривів у технологіях, щоб змінити світ. Якщо у вас є якісь технологічні ідеї, ви повинні обговорити їх з іншими та знайти способи втілити їх у життя. Хештеги #TechnologyDay та #NationalTechnologyDay слід використовувати у соціальних мережах для обміну інформацією про день.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+