14 травня - день фрілансерів 2021


14 травня - день фрілансерів 2021
Опубликовано: 13.05.2021


читать на русском   read in English

Не важливо, чи ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю нещодавно або є досвідченим фрілансером, День фрілансерів, який відзначається 14 травня, знайде щось для вас. Він наповнений актуальними та захоплюючими заняттями за наступними темами: фінанси, робота та благополуччя, не кажучи вже про програмні виступах, можливості налагодження контактів, індивідуальному керівництві та багато іншого.


У міру того, як ми наближаємося до постпандемічного світу, день фрілансерів 2021 дасть самозайнятим людям уявлення про те, що буде далі та допоможе їм підготуватися. Як зміни у економіці, діловій практиці та законодавстві вплинуть на сферу фрілансу? І як ви можете максимально використовувати нові можливості?


При виникненні кризи завдяки Covid-19 у першому кварталі 2020 роки кількість віддалених співробітників різко зросла. Згідно із дослідженням, проведеним Upwork, кількість співробітників, що працюють на дому, збільшилася на 87% у порівнянні із передпандемічним періодом. За їхніми оцінками, зростання кількості осіб із віддаленою роботою триватиме і у 2021 році.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+