27 квітня відзначають Міжнародний день дизайну 2021


27 квітня відзначають Міжнародний день дизайну 2021
Опубликовано: 27.04.2021


читать на русском   read in English

Всесвітній день промислового дизайну - всесвітній день, коли ми відзначаємо промисловий дизайн, а також створення Всесвітньої організації дизайну. Всесвітній день промислового дизайну спрямований на підвищення обізнаності про роботу у галузі промислового дизайну, а також на пропаганду сили дизайну для зміцнення екологічного, культурного, соціального та економічного розвитку.


Перший Всесвітній день дизайну пройшов 27 квітня 1995 року за назвою Всесвітній день графіки. Ідея або ініціатива походить від Кіма Полсена. Полсен розробив концепцію цього дня дій у якості віце-президента Міжнародної ради асоціацій графічного дизайну ico-D, всесвітньої зонтичної організації із графічного дизайну та візуальної комунікації, у період із 1993 по 1995 рік.


Швидкий спосіб почати вивчати графічний дизайн за допомогою телефону - це завантажити мобільні додатки для редагування, такі як Instasize. Instasize дозволяє вам робити більше, ніж інші додатки для редагування фотографій, тому що він також дозволяє вам експериментувати із творчими інструментами редагування, такими як створення макетів колажів, додавання кордонів, накладення вантажних ефектів та вставка стилізованого тексту у ваші зображення.


Починаючи із 2021 року захід, раніше відоме як Всесвітній день дизайну, тепер відзначається як Міжнародний день дизайну.


Це можливість визнати цінність дизайну та його здатність змінювати світ й відсвяткувати день народження! Мета свята - спонукати дизайнерів задуматися про благополуччя людей у їх місцевому середовищі та знайти рішення для місцевих потреб, використовуючи дизайн як засіб поваги різноманітності, подолання кордонів та підвищення якості життя, створення інноваційних сайтів. Відзначаючи річницю створення ICoD 27 квітня 1963 року народження, учасники із усього світу запрошуються зібратися, впровадити нововведення та пережити момент дизайну, організовуючи публічні заходи та ініціативи.


Тема Міжнародного дня дизайну 2021 року - дизайн для всіх та кожного. Колективна людська родина складається із безлічі різних пересічних типів людей. Те, як люди зустрічаються із створеним світом, залежить від різного ступеня рівного доступу до певних матеріальних реальностей, просторів та досвіду. Дизайн, який створюють дизайнери, може приносити радість, поширювати інформацію, сприяти утворенню, надавати доступ до охорони здоров'я й забезпечувати знання та благополуччя. Основна частина роботи дизайнера полягає у тому, щоб зрозуміти, як взаємодія соціальних, економічних, екологічних, технологічних та географічних чинників може надати або заблокувати справедливий доступ в певному контексті й знайти нові способи, що дозволяють увійти більшій кількості людей. Усі люди заслуговують на те, щоб жити у добре продуманому світі. Хороше життя та процвітання, підтримувані об'єктами, місцями й системами, призначеними для підтримки і заохочення - те, до чого має мати доступ кожна істота.


Концепція універсального досвіду найчастіше виявляється неадекватною для більшості. Дизайнери - усвідомлюють вони це чи ні - не тільки вносять поліпшення у життєві ситуації, але також часто контролюють доступ до цих переваг. Дизайн для усіх та кожного полягає у тому, щоб помічати всі присутні частини, приділяти увагу широкого спектру людських варіацій, відносин і навколишнього середовища. Все більше й більше таких речей, як сімейні узи, статус, дохід, незалежно від того, чи є людина працездатною чи ні, чи живе вона на Півночі чи на Півдні, формують постійно змінну дизайнерську подорож. У рамках цього перетворює процесу проектування є кілька навідних запитань, які можуть привести до створення більшої кількості дизайну для всіх без винятку.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+