30 березня - день свободи форматів даних 2022


30 березня - день свободи форматів даних 2022
Опубликовано: 29.03.2022


читать на русском   read in English

Міжнародний день свободи документів - гнучкий день дій, який завжди припадає на останню середу березня (30 березня 2022 року). Але багато що вказує на те, що це календарне рішення є відсиланням до першого видання DFD.


3 травня служить нагадуванням урядам про необхідність поважати їхню відданість свободі преси, а також є днем ​​роздумів серед фахівців ЗМІ щодо проблем свободи преси та професійної етики. Не менш важливим є те, що Всесвітній день свободи друку - це день підтримки засобів масової інформації, які є мішенню для обмеження або скасування свободи друку. Це також день пам'яті тих журналістів, які віддали своє життя у гонитві за історією.


День свободи документів DFD - міжнародний день святкування та підвищення поінформованості про відкриті стандарти. Цього дня збираються люди, щоби проводити місцеві заходи та інформувати громадськість про свободу доступу до інформації.


Приєднуйтесь, відвідавши найближчий до вас захід, допоможіть розповсюдити інформацію або подивіться інші способи участі. суспільстві. Відсутність гендерного балансу у керівництві ЗМІ призводить до сліпих плям, одностороннього освітлення та гендерних стереотипів. На жаль, жінки часто не обіймають керівних посад та їхній доступ до керівних ролей залишається обмеженим. Це залишає жіночі голоси непочутими, їхні історії нерозказаними й вони не можуть розбити скляну стелю.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+