8 лютого відзначають свято День безпечного Інтернету 2022


8 лютого відзначають свято День безпечного Інтернету 2022
Опубликовано: 07.02.2022


читать на русском   read in English

У рамках гостьової панельної дискусії учасники почують про переваги та проблеми нашого цифрового життя, а також дадуть відповіді на запитання, поставлені послами SID. Запис заходу буде доступний учням та школам для перегляду у День безпечного Інтернету у вівторок, 8 лютого 2022 року.


Ви вчитель чи викладач? Як учитель чи педагог, ви можете по-різному взяти участь у Дні безпечного Інтернету. По-перше, важливим способом є підвищення обізнаності: поговоріть зі своїми колегами, щоб спланувати загальношкільні дії та по-справжньому сфокусуйтеся на день, тиждень або навіть місяць на безпечніших заходах у Інтернеті. Якщо ви шукаєте ресурси, які допоможуть вам у цьому, перегляньте галерею ресурсів SID.


Тут ви знайдете ряд ресурсів, від планів складання та уроків до ігор для друку, які можна використовувати у класі, різними мовами та для різних вікових груп. Ви також можете написати до Центру безпечного Інтернету або Комітетом Дня безпечного Інтернету, щоб дізнатися про конкретні дії у вашій країні. Вони можуть допомогти з більш цільовими ресурсами. Якщо у вашій школі є обліковий запис у соцмережах, ви можете підтримати SID, розміщуючи твіти та повідомлення про свої дії, а також поділяючись нашими публікаціями. Ви можете знайти рекомендовані пости, візуальні ефекти та обкладинки у наших планах для соціальних мереж.


На цьому студенти отримають загальне уявлення про те, як працюють алгоритми та штучний інтелект. Крім того, ми разом обговоримо, як це впливає на розвиток та розповсюдження розпалювання ненависті та фейкових новин. Теоретичні основи викладаються за допомогою практичних вправ й довгостроковій перспективі дозволять вам краще зрозуміти інші явища у Інтернеті. Увага приділяється типовим помилкам під час створення та інтерпретації статистики. Це має дозволити критично опрацьовувати статистику у ЗМІ. Це також має дати відчуття схильності до помилок систем ШІ, які в найширшому сенсі є лише статистикою.


Чи є ви молодою людиною, батьком або опікуном, вчителем або вихователем, розробником політики або представляєте організацію чи галузь, кожен має відіграти свою роль у створенні та підтримці кращого онлайн-світу.


Контент та обговорення будуть доступні у соціальних мережах із використанням хештегу #SID2022. Усі зацікавлені сторони закликають самі взяти участь у дні акції, стати активними та творчими.


Іноді ви можете мимоволі натрапити на незаконний онлайн-контент, наприклад, зображення жорстокого поводження із дітьми. Завжди знайте: ви можете повідомити про це та видалити його.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+