9 лютого відзначають Всесвітній день безпечного інтернету 2021


9 лютого відзначають Всесвітній день безпечного інтернету 2021
Опубликовано: 08.02.2021


читать на русском   read in English

Щороку у лютому День безпечного Інтернету дає мільйонам людей в​ усьому світі можливість підвищити обізнаність дітей та молоді про безпеку й благополуччя у Інтернеті. Із цієї причини засоби масової інформації можуть допомогти примножити глобальне охоплення Дня безпечного Інтернету, використовуючи цю подію як можливість досліджувати важливість онлайн-безпеки та цифрової грамотності для дітей та молоді у медіа-продукції. У міру наближення дня надають інфографіку та інші матеріали для ЗМІ, а також опублікуються ряд новинних статей про святкування Дня безпечного Інтернету та заходах по усьому світу.


День безпечного Інтернету відзначається у другий вівторок лютого кожного року, коли Центри безпечного Інтернету, комітети Дня безпечного Інтернету та інші прихильники у кожній із країн збираються разом для планування й організації заходів.


Що таке «День безпечного Інтернету»?


День безпечного Інтернету - Safer internet day (SID) - загальноєвропейська ініціатива із просування безпечнішого інтернету для всіх користувачів, особливо молоді. В Ірландії його просувають PDST Technology in Education і Webwise. Тема Дня безпечного Інтернету - Разом заради кращого Інтернету та у 2020 році в ньому взяли участь понад 170000 людей! У цьому році День безпечного Інтернету День безпечного Інтернету відбудеться у вівторок, 9 лютого та є багато способів відсвяткувати цю подію!


SID Hub надасть безліч ідей, кумедних заходів та безкоштовних ресурсів, які ви можете використовувати для підвищення безпеки у Інтернеті. Пам'ятайте, незалежно від того, наскільки великий або малий ваш захід, зареєструйтесь на День безпечного Інтернету та відзначте школу або організацію на карті!


Цього року заходи у рамках Дня безпечного Інтернету можуть виглядати дещо інакше, оскільки ми адаптуємося до обмежень, пов'язаних із Covid-19, а також до додаткових вимог, які він може накласти на людей. Він також включає безкоштовні шаблони та завдання, а також підготовлені презентації, які можна легко адаптувати до потреб окремих вчителів або шкіл.


У День безпечного Інтернету Webwise транслюватиме короткий веб-семінар для учнів середніх шкіл, у якому буде розказано про роль, яку технології зіграли в нашому житті у цьому році й вивчені способи допомогти учням управляти благополуччям у Інтернеті. Захід надасть можливість почути про досвід діячів зі світу розваг, спорту, кіберпсихологіі та індустрії високих технологій. До обговорення приєднуються 2FM's, Еоган Макдермотт, кіберпсихолог, Д-р Нікола Фокс-Гамільтон, керівник відділу державної політики щодо дітей та сім'ї Google, Д-р Алісія Блюм-Росс, переможниця збірної Ірландії футболіст Дубліна Імон Феннелл. Дискусію вестиме член молодіжної консультативної групи Webwise Біллі Костянтину. Захід буде доступно онлайн у День безпечного Інтернету, вівторок, 9 лютого, на Webwise.ie, а також на каналах Webwise Ireland у Facebook та Twitter.


Управління своїм благополуччям в Інтернеті - більш безпечна робота в Інтернеті. Дистанційна діяльність


У міру того, як ми адаптуємося до середовища віддаленого навчання, управління нашим благополуччям у Інтернеті як ніколи важливо. Що таке онлайн-благополуччя? На наше онлайн-благополуччя може впливати контент, який ми бачимо, наша взаємодія, вибір, який ми робимо. І навіть те, скільки часу ми проводимо, користуючись технологіями та Інтернетом. У цьому році, оскільки ми проводимо у мережі ще більше часу, важливо знайти час, щоб подумати, як вихід у Інтернет може вплинути на те, як ми відчуваємо, думаємо та поводимося. Темою Дня безпечного Інтернету у 2021 році є благополуччя в Інтернеті й цифрова стійкість. Для просування ідеї у рамках своєї кампанії використовують хештег #SID2021.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+