Хостинг для сайту у надійній локації Європи для українського бізнесу


Хостинг для сайту у надійній локації Європи для українського бізнесу
Опубликовано: 16.03.2022


читать на русском  

Є багато плюсів та мінусів, які потрібно зважити, розглядаючи провайдера як новий веб-хостинг. Отже, чи це правильний вибір для ваших потреб хостингу? Перш ніж ухвалити рішення, зважте усі за та проти.


Зведіть до мінімуму простої вашого бізнесу за допомогою економічних рішень для резервного копіювання та аварійного відновлення.


Сьогодні надійний провайдер хостингу для українського бізнесу має підтримувати центри обробки даних та розміщувати дані у США, країнах Європи: Німеччині, Швейцарії, Нідерландах. Компанія надає всім клієнтам безпечні та надійні послуги, розміщуючи їх контент у кількох регіонах по всьому світу.


Забезпечте впевненість свого підприємства у завтрашньому дні, запровадивши перевірену та відтворювану стратегію трансформації для цифрової економіки. Спростіть цифрову інфраструктуру, згрупувавши всі потрібні місця, партнерів та можливості, необхідні для успіху.


Хостинг із конструктором сайтів електронної комерції


Бажаєте продавати товари у власному інтернет-магазині? Із пакетами конструктора веб-сайтів електронної комерції вам не потрібно бути експертом із інформаційних технологій, щоб створити інтернет-магазин своєї мрії. Компанія надає готові магазини, які ви можете легко налаштувати для демонстрації та продажу вашої продукції. Можна відобразити до мільйона елементів.


Заощаджуйте час, витрати та максимізуйте продуктивність сайту за допомогою миттєвої допомоги від експертів із хостингу, цілодобово та без вихідних. Це і багато іншого у 1 плані без довгострокових контрактів, що супроводжується міграцією та гарантією повернення грошей - 30 днів.


Окрім того, щоб звести до мінімуму ризик конфіденційності, Microsoft створює псевдонімні ідентифікатори, які дозволяють Microsoft пропонувати глобальну хмарну службу (включаючи операційні та покращені служби, виставлення рахунків та захист від шахрайства). В усіх випадках псевдонімні ідентифікатори не можуть використовуватися для прямої ідентифікації людини, а доступ до даних клієнта, які ідентифікують людей завжди захищений.


Гарантія постачальника керованих послуг хостингу


Поєднання досвіду у галузі фізичного хостингу із вашими найкращими у своєму класі ІТ-послугами є гарантією довіри та надійності ваших кінцевих клієнтів. Хостинг-провайдер радий запропонувати конкретні, гнучкі пакети, що адаптуються для задоволення потреб вашого бізнесу і надати вам вибір.


Регіон центру обробки даних. Розташування хостингу


Доступний хостинг у Європі: Німеччина, Швейцарія, Нідерланди та США. Зарезервовано для клієнтів із України, які потребують надійного рішення через відновлення хостинг-центрів у країні. У деяких випадках дані певних служб можуть зберігатися за межами зазначених регіонів.


Одним словом - масштабованість та повна кастомізація сервісу. Від доменного імені до дизайну веб-сайту або інтернет-магазину - усе можна зробити на одній платформі - і вона росте разом із потребами вашого бізнесу. Завдяки часу безвідмовної роботи 99,9% та відзначеної нагородами підтримці клієнтів ви можете розраховувати на хостинг-провайдера, коли ваші потреби змінюються або трафік досягає піку.


Отримайте наочність та аналітику, які перетворюють розрізнені дані на дії, забезпечуючи винятковий цифровий досвід. Дізнайтеся, як отримати доступ до хмарних програм, де б вони не знадобилися. Безпечний доступ до додатків та даних - де б ви не знаходилися - запорука успішного бізнесу та швидкого відновлення економіки країни!


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+