Хостинг для відео (укр)


Хостинг для відео (укр)
Опубликовано: 20.02.2022


читать на русском   read in English

Відео пропонує велику гнучкість із точки зору змісту, тем, стилів та платформ, на яких ви можете його розміщувати або розміщувати. Співбесіда, навчальні відео, презентації, вебінари, круглі столи, новини, огляди та багато іншого неймовірно добре виглядають на відео.


На ринку є десятки різних платформ потокового відео. Оскільки функцій так багато, щоб звузити коло питань, ми рекомендуємо розглянути три області: функції, вартість хостингу та підтримку.


Авторське право відноситься до загальнодоступних відеохостингів, вони у першу чергу зацікавлені в тому, щоб виконати свою обіцянку, а саме у розповсюдженні вашого контенту - саме тому ви насамперед їх залучаєте. Вони навряд чи заявлять права на відео. Тим не менш, якщо вас не влаштовують їх умови, у вас залишається лише можливість самостійно розмістити відео.


Швидкість доступу до сховища та мережевий інтерфейс сервера повинні забезпечувати постійний потік даних для декількох користувачів, що одночасно працюють. Щоб це працювало гладко й передбачувано, вам потрібно мати доступ до всіх ресурсів сервера, не турбуючись про те, що деякі інші процеси, що працюють на тому самому ПК, будуть використовувати вашу обчислювальну потужність або мережеве підключення. Ось чому саморобний відеохостинг не рекомендується використовувати у плані хостингу із загальним сервером або навіть на загальнодоступному віртуальному сервері. Зауважте, що багато провайдерів навіть забороняють потокову передачу на загальні сервери, щоб уникнути перевантаження ресурсів. Тому виділений сервер для відео - те, що вам потрібно.


Враховуючи плюси та мінуси, YouTube відмінно підходить для невеликих компаній та окремих авторів, які хочуть заявити про себе у Інтернеті та вашим компаніям не зашкодить, якщо він буде включений до вашої стратегії відеомаркетингу. Тим не менш, тим, хто хоче використовувати відео для інформаційного контенту, захоплення потенційних клієнтів та навчальних посібників, слід розглянути варіанти преміум-класу. YouTube - зручний варіант для більшості творців відео, але для бізнесу є багато недоліків. Опція вбудовування може виглядати непрофесійно та ваші конкуренти можуть вирізати ваші відео та показувати рекламу.


Відеоплеєр для всіх пристроїв дозволяє відтворювати ваш контент на всіх сучасних мобільних пристроях та у додатках, а також у різних веб-браузерах. Процес вибору правильної версії відео для відтворення також автоматичний, тому ваші користувачі отримують плавний та безпроблемний досвід при відкритті мобільного потокового відеоконтенту.


Відеохости використовують величезні мережі резервних веб-серверів у всьому світі. Коли ви завантажуєте відео, воно автоматично реплікується на кожен сервер у мережі доставки контенту - CDN.


Wave.video - онлайн-платформа для створення та розміщення відео, яка підходить для створення та вбудовування коротких рекламних відеороликів, відеороликів для блогу або сайту, відеореклами, відеороликів у соцмережах. Це порятунок для власників малого бізнесу, маркетологів та блогерів, які хочуть розвивати свій бренд за допомогою відео.


Vidyard більше нагадує Wistia, ніж YouTube чи Vimeo. Це платформа для відеомаркетингу, яка пропонує компаніям ряд інструментів для створення та обміну відеоповідомленнями, продажу відео, публікації їх в Інтернеті, відстеження того, хто і коли їх дивиться, тощо.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+