Хостинг із захистом від DDoS атак. Основні причини та способи захисту від атак на сервер


Хостинг із захистом від DDoS атак. Основні причини та способи захисту від атак на сервер
Опубликовано: 13.03.2022


читать на русском   read in English

CMS - система управління контентом. Багато хостинг-провайдерів пропонують пакети, які оптимізовані для CMS. Однак це маркетинговий хід, оскільки більшість CMS не мають спеціального програмного забезпечення чи вимог до хостингу. Пробний період - це період часу, від 7 до 30 днів, протягом якого ви можете безкоштовно користуватися послугами хостингу для їхнього тестування. Політика повернення грошей дозволяє покупцеві отримати відшкодування за замовлення протягом певного періоду після покупки. Для коректної роботи більшості веб-сайтів на сервері необхідно встановити MySQL та PHP. Майже всі хостинг-провайдери підтримують ці технології.


Захист трафіку від DDOS-атак


Весь вхідний трафік сервера очищається у три етапи. Понад 100 прикордонних маршрутизаторів у всьому світі налаштовані на відкидання трафіку, який ніколи не повинен досягати серверів. Цей рівень захисту робить клієнтів стійкими до атак зі швидкістю 100 Гбіт/с, при цьому спроби посилення TCP та UDP блокуються на цьому рівні. Більшість трафіку TCP/UDP блокується цьому рівні. Завдяки використанню апаратних засобів фільтрації досягаються надзвичайно високі швидкості обробки пакетів. Мережа фільтрації побудована таким чином, щоб рівномірно розподіляти навантаження між декількома апаратними пристроями, що фільтрують. На тонкому рівні фільтрації блокуються найскладніші та найвитонченіші атаки, включаючи атаки ботів. Для HTTP-трафіку цей рівень включає систему фільтрації.


Безпечний хостинг - вид послуг, коли хостинг-провайдер несе відповідальність за безпеку облікового запису користувача: оновлює програмне забезпечення, встановлене на його серверах, надає антивірусний та шкідливий сканер, брандмауери та базовий захист від DDoS тощо.


DDoS-захищений хостинг - компанії, що надають пакети, що включають захист від DDoS. Ці пакети дорожчі за звичайні. Проте вони виправдовують ціну, тому що компанія гарантує, що ваш сайт захищений від кібератак.


Ваш веб-сайт буде завантажуватися швидше із захистом, тому що великі файли автоматично кешуватимуться у оперативній пам'яті серверів кешування та миттєво доставлятимуться вашим клієнтам! Оскільки оперативна пам'ять у десятки разів швидше, ніж SSD-диск, можна ефективно прискорити роботу всіх ваших веб-сайтів. Він не кешує зайвого та легко налаштовується під ваші потреби. Навіть якщо ваш сервер знаходиться у іншій частині світу, ваші користувачі завантажуватимуть контент із найближчого місця.


Основні причини атак на сервер


DDoS-атака - коли кілька ПК, які, швидше за все, скомпрометовані, намагаються зловмисно відключити веб-сайти та онлайн-сервіси, заливаючи їх небажаним трафіком. Мета цього трафіку - перевантажити службу, щоб вони стали недоступними для законних користувачів сайту.


Багато атак відбуваються через те, що зловмисник намагається вимагати гроші у своїй меті. Іншою поширеною причиною DDoS-атаки є помста сайту, бізнесу чи конкуренту. DDoS-атака може статися без жодної причини. Ця причина неприємна, тому що вона просто показує, що така атака є безглуздою. Ось чому вам потрібне таке рішення, як хостинг провайдер із захистом від DDoS атак. Вищезгадані технології підтримують високий рівень автоматизації, який технічні фахівці постійно оптимізують крок за кроком.


Індустрія хостингу із її численними кінцевими клієнтами дедалі частіше стає мішенню для небезпечних кібератак. Перш за все, захист від DDoS-атак повинен працювати, коли це необхідно, та надійно захищати власну мережу компанії, а також підключених клієнтів від тривалих збоїв у разі атаки.


Сучасні онлайн-компанії забезпечують, щоб їхні політики та рішення безпеки включали служби зменшення наслідків DDoS-атак, щоб запобігти будь-яким атакам до того, як вони відбудуться. Застосовуючи захист від DDoS для свого бізнесу, ви можете запобігти як об'ємним, так і протокольним атакам та атакам додатків.


За обслуговування та налаштування системи безпеки (включно із захистом від DDoS-атак) відповідає користувач. Однак багато хостингових компаній надають пакети, що включають захист від DdoS.


Метою DDoS-атаки є запобігання доступу законних користувачів до сайту. Щоб DDoS-атака була успішною, зловмисник повинен надіслати більше запитів, ніж може обробити сервер жертви, хоча такі атаки можуть відрізнятися. Мотиви також варіюються від бешкетування та саботажу до вимагання та шантажу.


За додаткову плату ви можете додатково посилити захист сервера, додавши систему захисту сервера. Система захисту сервера знаходиться перед вашим сервером, перевіряє вхідні дані та шукає шкідливий трафік. Коли атака виявлена, вона негайно починає очищати кожен пакет даних. Система захисту серверів забезпечує безперервність бізнесу навіть перед масштабних й складних атак.


Як захист від атак впливає на клієнта сервера?


Захист від DDoS-атак не спричинив збільшення витрат або цін і доступний для всіх клієнтів. Система постійно виявляє DDoS-атаки та її здатність розпізнавати їх постійно покращується. Як тільки атака розпізнана, інструменти динамічного захисту від DDoS негайно набувають чинності і фільтрують атаку. На ваш трафік не впливає система захисту від DDoS-атак завдяки динамічному методу захисту від атак.


Ми не рекомендуємо купувати дешевий пакет хостингу. Як правило, вони супроводжуються цілим рядом проблем: сервер часто не працює, обладнання застаріло, паршива та повільна підтримка, помилки реєстрації та оплати тощо.


Хостинг із захистом від DDoS - найкращі рішення у галузі. Мета такого провайдера - запропонувати найкращі рішення для хостингу, які будуть швидкими та наднадійними.


Якою є мета DDoS-атаки?


Метою DDoS-атаки є запобігання доступу законних користувачів до сайту. Щоб DDoS-атака була успішною, зловмисник повинен надіслати більше запитів, ніж може обробити сервер жертви, хоча такі атаки можуть відрізнятися. Мотиви також варіюються від бешкетування та саботажу до вимагання та шантажу.


Як працюють 3 основні типи DdoS-атак?


Атаки на основі обсягу - об'ємні, використовують протоколи без встановлення з'єднання, такі як UDP - протокол користувальницьких дейтаграм, для перевантаження пропускної спроможності сайту. Атаки за протоколом прагнуть перевантажити веб-сервери, брандмауери або балансувальники навантаження, вичерпавши кількість одночасних сеансів, які може обробити пристрій. Атаки на програми націлені на певні сервери або програми, встановлюючи з'єднання, а потім виснажуючи їх ресурси.


Який найпоширеніший тип атаки?


Об'ємні DDoS-атаки є відомими та частими атаками, на які припадає дві третини всіх DDoS-атак у мережі. Вони охоплюють рівні 3, 4 та 7 моделі OSI – модель взаємодії відкритих систем використовується для опису функцій мереж.


Навіщо мені потрібний захист від DdoS-атак?


Оскільки атаки зростають швидкими темпами, захист від DDoS-атак необхідний більше, ніж будь-коли. Використовуючи захист від DDoS-атак, ваш бізнес буде краще підготовлений до таких атак. У свою чергу, це зводить до мінімуму потенційний вплив на ваш бізнес, клієнтів та оборот.


Як я можу захистити себе від цих типів атак?


Сучасні онлайн-компанії забезпечують, щоб їхні політики та рішення безпеки включали служби зменшення наслідків DDoS-атак, щоб запобігти будь-яким атакам до того, як вони відбудуться. Застосовуючи захист від DDoS для свого бізнесу, ви можете запобігти як об'ємним, так і протокольним атакам та атакам додатків.


Чи існують якісь накладні витрати на інкапсуляцію для перенаправлення трафіку?


Немає необхідності в додаткових рівнях інкапсуляції - такі трюки, як тунелювання Generic Routing Encapsulation - GRE, не потрібні. Можливі зміни затримки у напрямку входу.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+