Оренда виділеного серверу в Україні. Для кого підходить виділений сервер


Оренда виділеного серверу в Україні. Для кого підходить виділений сервер
Опубликовано: 22.03.2022


читать на русском   read in English

Для кого підходить використання виділеного сервера в Україні


Це місце підходить для національних та регіональних проектів. Доступні сервери та низький пінг усередині країни - вибір для інтернет-магазинів, форумів та блогів, віддаленого зберігання, внутрішніх потреб середнього та малого бізнесу.


Навіщо потрібний виділений сервер в Україні?


Виділений сервер в Україні необхідний для всіх, хто працює із користувачами з України, Східної Європи, Туреччини та ближнього зарубіжжя. Потрібне георозташування сервера дозволяє передавати інформацію швидше та надійніше. Якщо ваш проект не націлений на Східну Європу, варто задуматися про сервер ближче до цільової аудиторії. На додаток до серверів в Україні хостинг-провайдер пропонує сервери у 5 місцях: США, Німеччина, Нідерланди, Швейцарія.


Виділені сервери у Німеччині


Виділені сервери у Німеччині призначені для тих, хто хоче підібрати сервер під свій проект. Пропонуються сервери за допомогою заміни компонентів, а також спеціальні сервери для потокової передачі медіафайлів.


Усі сервіси в усіх геолокаціях готові до DDoS-атак. За запитом іде переключення на вбудовані фільтри DDoS корпоративного рівня. Базовий захист від DDoS - надбудова для сервера або VPS - захист від протокольних атак. Віддалений захист від DDoS - це проксі-сервіс проти DDoS, який допомагає захистити ваші веб-програми. Він ретельно відфільтровуватиме шкідливий трафік, пропускаючи на ваш сервер лише законних відвідувачів.


Що таке хостинг-провайдер?


Хостинг-провайдер - це компанія, яка пропонує своїм клієнтам послуги хостингу - місце для розміщення сайту та перспективи серверного обладнання. Провайдери можуть надати клієнтам безліч доповнень та спеціальних послуг, які полегшують управління ресурсами та забезпечують професійну технічну підтримку клієнтів у разі виникнення труднощів.


Як обрати якісний хостинг?


Щоб обрати відповідний хостинг серед безлічі пропозицій, важливо враховувати вартість послуг, показники стабільності сайту, швидкого завантаження та безперебійної роботи, а також місце на диску та його розширення за додаткову плату. Хороша служба підтримки - один із важливих критеріїв вибору хостингу.


Як розмістити веб-сайт на сервері?


Для розміщення сайту на сервері потрібний доступ до облікового запису панелі керування хостингом. Для завантаження даних можна використовувати менеджери файлів, протокол передачі файлів або автоматичний імпортер веб-сайтів. Після того, як ви автоматично або вручну розархівували файли, важливо переконатися, що документи знаходяться у кореневому каталозі домену та перевірити продуктивність веб-сайту.


Виділений сервер - це фізичне обладнання, яке використовується для розміщення на ньому веб-сайту, а також баз даних та складних проектів, що потребують надійного захисту даних. Потрібен, якщо трафік зростає, або користувач хоче внести функціональні зміни у проект.


При виборі виділеного сервера важливо враховувати вартість послуги та надійність ресурсу, а також його стабільну роботу, безпеку даних та особливості проекту.


Виділений сервер в Україні необхідний для всіх, хто працює із користувачами з України та близького зарубіжжя.


Сертифікати безпеки SSL для сайтів


Сертифікат безпеки SSL забезпечує зашифроване з'єднання між вашим браузером та веб-сервером. Встановивши сертифікат, ви зможете перевести свій сайт на https, підвищивши безпеку з'єднання. Comodo Positive Доступне 2048-бітове шифрування 128/256.


Можливості для зростання вашого бізнесу


За допомогою виділеного сервера ви можете почати із малого та зрости до великих розмірів. Отримайте більше можливостей із розширенням вашого сайту, маючи всі ресурси під рукою. Зменште час завантаження веб-сайту та покращіть взаємодію із користувачем. Скористайтеся перевагами високошвидкісного процесора, великого обсягу ОП та використовуйте центри обробки даних, які тактовно розташовані по всьому світу. Додаткова плата за встановлення виділених серверів не стягується. Після того, як ви купили виділений сервер, фахівці із управління ризиками перевіряють ваше замовлення та передають його нашій технічній команді. Тут вони настроюють сервер із операційною системою на базі Linux, такий як CentOS, Ubuntu, Debian або CloudLinux, а також з іншими надбудовами на ваш вибір. У середньому процес налаштування виділеного сервера триває менше 4 годин. Виняток становлять клієнти із виділеним сервером, які вибирають повне керування сервером, що може тривати більше часу. У цьому випадку цілодобова служба підтримки контактує із вами особисто.


Чому я маю купити виділений серверний хостинг?


Пропонуючи вам більше можливостей та адаптованості, ніж інші варіанти хостингу, виділені сервери найкраще рекомендуються тим, хто має технічну освіту. Тобто тим, кому зручно керувати та налаштовувати сервери із кореневим доступом. Як правило, хостинг на виділеному сервері використовується для таких цілей: веб-сайти із високою відвідуваністю, веб-сайти та бізнес-додатки, потокова передача контенту, подкасти, машинне навчання, великі дані, сховище, віртуалізація інфраструктури та ігрові сервери.


Із усього перерахованого вище можна зробити висновок, що наглядаючи за своїми послугами хостингу, ви повинні знати, що хочете отримати. Знайте, що якісний та недорогий хостинг є реальним. Замовити зараз - це як замовити піцу. Можна, не дивлячись на інгредієнти, вибрати найдорожче - і це не завжди виправдовує ціну - а можна замовити одне із найдешевших, але з ретельно підібраними інгредієнтами.


Україна - новий лідер у Європі, коли йдеться про хостинг. Вдале розташування країни дозволяє ефективно розміщувати проекти із цільовою аудиторією у Східній Європі. Тож якщо вашій аудиторії на схід від Берліна потрібна швидка швидкість обміну даними та низькі затримки, оренда виділеного сервера в Україні буде ідеальним рішенням. Дата-центр розташований у центрі Києва та підключений до двох інтернет-каналів.


Хмарний хостинг поєднує потужність та надійність VPS із простотою віртуального хостингу. З послугами хостингу хмарних серверів ви отримуєте виділені ресурси, які дозволяють вам розвивати свої проекти без будь-яких обмежень та дозволяє нам подбати про усі технічні питання.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+