Сервери на дисках NVMe. Особливості, відмінності, для чого потрібний


Сервери на дисках NVMe. Особливості, відмінності, для чого потрібний
Опубликовано: 07.04.2022


читать на русском   read in English

Якщо одна річ стала ясною під час глобальної пандемії, так це те, що для успіху вашого бізнесу немає нічого важливішого, ніж присутність у Інтернеті. Бути онлайн набагато важливіше, ніж ви можете уявити, тим більше, що він все частіше стає основним місцем ваших продажів.


Щоб сайт був видимий для користувачів Інтернету, ви повинні розмістити його на сервері. Обрати сервер непросто. Вам необхідно враховувати вартість, ресурси, продуктивність сайту та потужність обладнання. Щоб вирішити, який сервер підходить для вашого сайту, потрібно спочатку ознайомитися із різними типами серверів.


NVMe - ідеальний протокол зберігання для критичних програм, що потребують продуктивності. Маючи високу масштабованість, доступ до даних та ефективність за усіма напрямками, існує безліч переваг, які роблять сервер на NVMe дисках ефективним.


Приватна хмара - гнучка, безпечна, інфраструктура, що масштабується, яку ви можете використовувати виключно для бізнесу. Це дозволяє створити надійну систему без необхідності ділитися ресурсами із іншими організаціями. Приватна хмара може розміщуватись усередині організації.


NVMe - це специфікація інтерфейсу, розроблена для твердотільних накопичувачів на основі PCIe консорціумом із 13 учасників, включаючи Intel, Samsung та інших. Він був розроблений із розрахунком на майбутнє та для проникнення як на клієнтські, так і на корпоративні ринки без успадкування будь-яких функцій жорсткого диска.


Усі рішення для серверів та систем зберігання даних проходять ретельну процедуру тестування. Це, поряд із високоякісними у галузі компонентами, гарантує, що рішення для серверів та систем зберігання даних відповідають суворим вимогам до якості.


Диски NVMe у 6,5 разів швидше, ніж SATA, що є більшим плюсом. Вони трохи дорожчі, тому вибір між ними непростий. Твердотільні накопичувачі NVMe розвиваються у центрах обробки даних, забезпечуючи ефективність завантаження серверів, щоб зберегти відсіки для дисків із фронтальним завантаженням для зберігання даних.


Що таке балансування навантаження та для чого воно використовується?


Балансування навантаження - процес, за допомогою якого вхідний мережевий трафік рівномірно розподіляється між внутрішніми серверами, також званими фермою серверів або пулом серверів. Ідея використання балансувальників навантаження полягає у тому, щоб знизити навантаження на сервери, зробити їх ефективнішими, підвищити швидкість роботи та зменшити затримку. Балансувальник навантаження діє як дорожня поліція. Перш ніж робити щось ще, вам необхідно зробити резервну копію ваших даних. Єдиною метою RAID, крім RAID 0, є захист даних від дисків, що виходять із експлуатації. Як тільки диск стає непридатним для використання, всі ваші дані залежать від того, чи правильно працює диск (або диски).


Якщо ви працюєте із завантаженим сервером, оновлення до сервера, що використовує сховище NVMe, може стати ідеальним рішенням.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+