Сьогодні відзначаємо день програміста 2020!


Сьогодні відзначаємо день програміста 2020!
Опубликовано: 12.09.2020


читать на русском   read in English

З Днем програміста 2020!


Сьогодні Міжнародний день програміста і ми хочемо привітати усіх програмістів! Ось деяка передісторія дня. Міжнародний день програміста був заснований у 2007 році на честь програмістів. Це 256-й день у році, тому що 256 - кількість різних значень, які можуть бути представлені 8-бітовим значенням, а 256 - максимальна ступінь 2, яка менше 365, кількості днів у році. Можливо, для вас це повна нісенітниця, але для всіх програмістів це має сенс.


Щоб влаштуватися на роботу програмістом, проходять онлайн-курси, щоб навчитися програмувати та використовувати популярні інструменти та фреймворки. Багато класів пропонують сертифікати, які є доповненням до резюме. Закінчивши курс, не припиняйте писати код!


Продуктові та ІТ компанії привертають здатних та сміливих учнів 9-12 класів з усього світу у відкрите й оптимістичне співтовариство. Студенти прагнуть до досконалості, відкривають для себе нові захоплення і йдуть далі.


Ключ до роботи в ІТ індустрії - сторонні проекти. Зберіться із групою однокласників або приєднаєтеся до місцевого стартапу та створіть що-небудь. Обов'язково розмістіть свій код буль-де-, наприклад, на GitHub, та додайте посилання на свої проекти у резюме.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+