Свято 29 жовтня - міжнародний день інтернету 2021


Свято 29 жовтня - міжнародний день інтернету 2021
Опубликовано: 28.10.2021


читать на русском   read in English

Міжнародний день комп'ютерної безпеки нагадує нам про те, що хоча ми звикли мати справу із загрозами фізичного світу, ми, можливо, не так добре справляємося із загрозами віртуального світу. Проте кожен світ становить схожу небезпеку. Наприклад, шахрайство, шахрайство, злодійство та настирливі сусіди. Ті із нас, хто працює у цифровому форматі, повинні вжити у цифровому світі такі самі запобіжні заходи, як і у фізичному світі.


29 жовтня у всьому світі відзначали свято - Міжнародний день Інтернету 2021. Цього дня було відправлено перше повідомлення, перше електронне повідомлення, яке було передано із ПК на інший у Каліфорнії, США, 1969 року.


Хоча Кляйнрок отримав честь відправити перше повідомлення через Інтернет, J.C.R. Ліклайдер, ймовірно, заслуговує на те, щоб називатися Батьком Інтернету, а також графічного інтерфейсу.


Чи однаково використовують літні чоловіки та жінки технології? У цьому дослідженні використовуються дані Національного дослідження тенденцій у галузі охорони здоров'я та старіння 2021 року.


Дослідники виявили, що чоловіки частіше використовують технології для різних цілей, включаючи спілкування, виконання особистих завдань та вирішення питань, пов'язаних зі здоров'ям. Проте, використання жінками технологій було із підвищенням рівня всіх форм соціальної активності, а чоловіків - лише однією формою: виходом надвір для задоволення. Автори приходять до висновку, що використання технологій може допомогти знизити соціальну ізоляцію людей похилого віку та поліпшити їх загальне психосоціальне благополуччя.


Дослідницька група відстежує, чи впливає використання Інтернету літніми людьми на пенсії у США на зміни депресивних симптомів та чи пояснюється це за рахунок скороченням самотності людей похилого віку. Вони вивчили чотири хвилі даних у 2002-08 р. із обстежень стану здоров'я та пенсійного забезпечення.


Використання Інтернету знизило ризик депресії у людей похилого віку приблизно на третину та частково це зниження, ймовірно, відображає той факт, що використання Інтернету знижує почуття самотності. Використання Інтернету було особливо корисним для людей похилого віку, які жили на самоті. Автори приходять до висновку, що заохочення людей похилого віку до використання Інтернету може допомогти зменшити ізоляцію й депресію.


Тридцять років тому лише найбагатші люди та установи світу мали доступ до бібліотеки інформації, яка є порівнянною із тим, що сьогодні у Інтернеті. Хоча це ще не зовсім безкоштовний процес, ціна доступу до інформації різко впала із розвитком Інтернету, внаслідок чого нескінченна кількість інформації потрапила до кишень мільярдів людей по всьому світу.


Із 1969 року винахід Інтернету змінив світ у тому вигляді, у якому ми його знаємо та справив революцію у способах ведення бізнесу в усіх секторах земної кулі. Інтернет - потужний інструмент для перетворення життя, підтримки економіки та прискорення шляху до самозабезпечення. Однак чотири мільярди людей у ​​країнах, що розвиваються, приблизно половина населення світу, як і раніше, не мають доступу до Інтернету.


Деякі країни не дозволяють своїм громадянам користуватися Інтернетом. Влада деяких країн, таких як Китай, Куба, Іран, Північна Корея та Сирія, або забороняють своїм громадянам, або обмежують їх свободу при використанні Інтернету.


І не факт, що цифрові технології принесуть користь тим, хто отримає від них максимальну вигоду. Він з'єднує нас як ніколи раніше. Багато технологій обіцяли поєднати світ - поштова служба, телеграф, телефон та багато інших - але жодна із них не досягла такого масштабу та швидкості, як Інтернет. Повідомлення, на отримання якого раніше йшли тижні, тепер може бути передано по всьому світу та Сонячній системі! За лічені секунди.


Оновлюйте операційні системи, браузери та програмне забезпечення до останніх доступних версій. Уникайте підключення до загальнодоступних мереж, якщо ви збираєтеся завантажувати дані або надсилати особисті дані.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+