Виділений сервер для 1С. Конфігурація, відмінності та критерії вибору сервера


Виділений сервер для 1С. Конфігурація, відмінності та критерії вибору сервера
Опубликовано: 01.02.2022


читать на русском   read in English

1С-Бітрікс: Управління сайтом - багатогранне програмне забезпечення для розробки, підтримки та успіху ваших веб-проектів. Підходить для корпоративних сайтів, інтернет-магазинів, інформаційних порталів, сайтів спільнот та інших соціальних мереж. 1С-Бітрікс - високопрофесійна система управління контентом для веб-проектів, що дозволяє гнучко керувати замовленнями, що зменшує кількість повторюваних процесів та покращує якість обслуговування клієнтів.


Хостинг для 1С Bitrix підходить для всіх популярних CMS. Таким чином, ви можете легко створювати та редагувати власний веб-проект. Сервери вже налаштовані та оптимізовані під будь-яку CMS, що дозволяє прискорити завантаження сторінок. На хостингу ви можете встановити потрібний двигун для управління вашим сайтом. Сервери протестовані та адаптовані для використання із 1С-Бітріксом.


Як обрати конфігурацію виділеного сервера?


Конфігурація сервера залежить від багатьох факторів, таких як частота використання 1С, кількість користувачів, чи організована робота через віддалені робочі столи, тонкі клієнти або веб. Тому для вибору конфігурації рекомендують:


  • - детально обговорити із персональним менеджером сценарій використання сервера;
  • - протестувати службу, щоб обрати остаточну конфігурацію сервера.

Чим відрізняється стандартний сервер від сервера для 1С-Бітрікс?


У конфігураціях сервера для Бітрікс використовуються високочастотні процесори, які показують результати у однопотоковому режимі та працюватимуть швидше за сервери лінійки. Однак у кожного інтернет-магазину будуть свої показники продуктивності залежно від набору встановлених модулів та плагінів. За запитом можна перевірити установки після міграції, щоб отримати віддачу від продуктивності. Візьміть сервер для тесту, щоб спробувати та подивитися, чи підходить він вам. Тарифи надають безкоштовне адміністрування та місце для резервного копіювання у хмарі.


Який сервер обрати?


Ви можете визначити відповідний тариф, виходячи із обсягу ресурсів інтернет-магазину або його трафіку. Ви також можете змінити поточний або налаштувати новий сервер у будь-який момент без втрати даних, звернувшись до нашої підтримки.


Для середніх та великих компаній пропонують виділені сервери 1С у оренду. Для вашої організації виділяється персональний сервер, що розташований у промисловому дата-центрі. Доступ до сервера здійснюється за захищеним інтернет-каналом із використанням персонального логіну та паролю. Інсталяція додаткового програмного забезпечення на ПК користувачів не потрібна.


Вибір операційної системи


Для виділеного сервера деякі операційні системи надаються безкоштовно: Linux, OpenSUSE, Ubuntu, Debian, Fedora та CentOS. Ви також можете інсталювати ОС Microsoft Windows. Технічні фахівці дата-центру налаштують та налаштують необхідні вам сервери. Налаштування сервера триватиме від 1 до 48 годин, залежно від конфігурації. Перш ніж сервер буде доставлений замовнику, він проходить повне тестування. За допомогою IP KVM та віддаленого перезавантаження клієнти отримують усі необхідні інструменти для віддаленого керування сервером. Це включає доступ до BIOS та віддалене включення, вимкнення сервера. Технічні фахівці завжди готові допомогти із техпідтримкою та дати пораду із будь-яких питань.


Якщо у ваших планах створення корпоративного ресурсу, популярного та відвідуваного сайту, студії веб-дизайну або будь-якого онлайн-проекту, виділений сервер - найкраще рішення для таких цілей. Інтернет стає ключовим інструментом розвитку бізнесу. Багато компаній готові створювати власні веб-сайти, корпоративні ресурси чи інтернет-магазини для досягнення своїх цілей. Тому оренда виділеного сервера стала популярною послугою. Відчувається потреба у професійних провайдерах, готових працювати із новими технологіями та впроваджувати сучасне обладнання. А якщо є потреба у виділеному сервері, то це дуже розвинена сфера в Україні.


Оренда сервера для 1С - універсальна можливість організації корпоративної діяльності всередині вашої компанії з можливістю адміністрування на всіх рівнях. 1С - широко поширена платформа, розроблена спеціально для обліку та іншої бухгалтерської роботи на підприємствах, в офісах та взагалі будь-яких робітничих колективах. У свою чергу, купити сервер 1С - значить отримати потужний високопродуктивний комплект обладнання, оптимізований під вказане ПЗ. Сьогодні популярні виділені сервери для 1С. на відміну від останніх віртуальні сервери для 1С відрізняються підвищеною безпекою та наявністю функції резервного копіювання. Тобто, у разі виходу із ладу носія, копія всіх файлів зберігається у іншому сховищі.


При цьому орендовані сервери для 1С мають свої переваги:


  • - надійність за рахунок наявності окремої фізичної машини;
  • - абсолютна конфіденційність інформації;
  • - висока продуктивність та швидкість трафіку;
  • - можливість працювати не тільки із різних місць, а й із будь-яких пристроїв;
  • - не потрібно ділитися ресурсом із іншими користувачами.

Одним із головних позитивних моментів оренди є ціна, тому що немає необхідності купувати дороге обладнання та встановлювати його, регулярні оновлення також належать до вартості оренди.


Еволюція сервера 1С призвела до випуску версії 1С 7.х (7.0, 7.5, 7.7), що стала проривом на той час. Із цього моменту продукт лише допрацьовувався, проводилося поділ на платформу та конфігурацію, зберігалася база даних у форматі DBF. Технологічний прорив стався завдяки випуску 1С:Підприємство 8.0, що розширив базу SQL-серверів до версії 8.1.


Віртуальний веб-сервер 1С - гарантія безпеки фінансової інформації, всі дані зберігаються в Хмарі та захищені від злому. Оренда сервера 1С у хмарі - зручна послуга, тому що при її купівлі замовник отримує готовий сервер для віддаленої роботи.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+