З Днем Незалежності України 2020!


З Днем Незалежності України 2020!
Опубликовано: 24.08.2020


читать на русском  

Сьогодні, коли ми святкуємо 29-ту річницю незалежності України, ми вшановуємо тих, хто віддав свої життя за те, щоб Україна була вільною. Ми віддаємо шану тим, хто сьогодні повинен захищати свободу, якою народ України так дорожить. Ми як і раніше єдині у нашій рішучості підтримати їх відважну боротьбу. Ми молимося за якнайшвидше повернення миру до України.


Оскільки День Незалежності - державне свято, державні установи, навчальні заклади та багато підприємств зачинено. Майорять сині й жовті прапори, багато людей носять барвисті вишивані сорочки та сукні - вишиванки. Декларація Незалежності України прийнята Верховною Радою 24 серпня 1991 року. Зараз цей день - один із найважливіших свят в Україні, який відзначається по всій країні парадами, концертами, салютами, ярмарками, благодійними зборами.


У нинішній формі свято вперше відзначалося 16 липня 1991 року, у першу річницю проголошення Декларації про державний суверенітет України, прийнятої Верховною Радою - парламентом України у 1990 році. Оскільки Декларація незалежності була прийнята 24 серпня 1991 року та підтверджена референдумом 1 грудня 1991 року, дата свята була змінена. У грудні 1991 року багато українських канадців очікували, що 1 грудня стане офіційним днем незалежності України.


25 років тому прагнення українського народу до незалежності, самовизначення та свободи були реалізовані та надії стількох поколінь відважних патріотів збулися. 24 серпня 1991 року Україна стала незалежною та неподільною демократичною державою.


Хоча говорити, що Україна 29 років, не зовсім правильно. Адже до 91-го року ми зробили дуже багато. Відбулося хрещення Київської Русі, Іван Федоров видав у Львові Апостола, була заснована Києво-Могилянська академія, козаки на чолі із Богданом Хмельницьким та Іваном Сірком захопили Дюнкеркську фортецю, народилася Конституція Пилипа Орлика. Україна була одним із засновників ООН, та Сергій Корольов зробив значний внесок у підкорення космосу людством. Це лише деякі із яскравих моментів яскравої історії нашої багатовікової та у той же час молодої країни.


Buy Me A Coffee

Мы являемся сертифицированным партнером компании TemplateMonster


Закрыть

Заказ сайта


Заполните, пожалуйста, форму заказа сайта. После обработки мы свяжемся с Вами и уточним детали.





Я согласен с Пользовательскими соглашениями

Закрыть

Написать письмо


Заполните форму. После ознакомления мы свяжемся с Вами.






Закрыть

Заказ обратного звонка


Оставьте Ваш контактный номер и наш оператор перезвонит Вам в течении часа.



Например: +38(063) 012-34-56

Вверх
@
заказать звонок
+