11 листопада (другий четвер) відзначають свято - всесвітній день юзабіліті 2021


11 листопада (другий четвер) відзначають свято - всесвітній день юзабіліті 2021
Опубліковано: 11.11.2021


читать на русском   read in English

Ми прагнемо вивчити онлайн-продукти та системи дизайну, які допомагають нам залишатися на зв'язку, вчитися та рости у ці трансформаційні часи. За допомогою цієї теми ми також прагнемо вирішувати такі питання, як темні шаблони та етичний дизайн, дизайн для довіри, а також різноманітність, рівність та інклюзивність.


11 листопада 2021 року, тобто. другого четверга листопада, відзначають Всесвітній день юзабіліті. У цей день проводять конференції для професіоналів в області досвіду користувача та заходи в галузі UX-, веб- та інтерактивного дизайну. Тема WUD2021 - Дизайн нашого онлайн-світу: довіра, етика та чесність. Цей рік буде трохи іншим, але таким самим дивним, як завжди! Гібридний формат поєднує живі заходи з онлайн-заходами.


Цей день спрямований на об'єднання співтовариств професійних, промислових, освітніх, цивільних та урядових груп для досягнення спільної мети, тобто забезпечення того, щоб послуги та продукти, важливі для життя, були доступнішими у використанні. День присвячений святкуванню та освіті.


Юзабіліті насправді означає переконатися, що щось працює: що людина з середніми або навіть нижчими за середні здібності та досвід може використовувати річ - будь то сайт, пульт дистанційного керування або обертові двері - за прямим призначенням без безнадійного розчарування.


Найбільший відсоток учасників складали професіонали, які займаються юзабіліті, дизайном, проектуванням, технологіями, дослідженнями, розробкою сайтів, урядом та маркетингом. Тим не менш, було охоплення споживачів та молоді. Ряд заходів було присвячено питанням охорони здоров'я, освіти, зв'язку, державного управління тощо.


Це обговорення буде зосереджено на таких питаннях: якими є великі етичні проблеми, із якими стикається область UX? Як ми вирішуємо етичні проблеми на робочому місці? Які галузеві передові практики дають змогу уникнути неетичних практик? Після панелі проведіть пару раундів взаємодії. переговорні кімнати та знайомство з іншими людьми, які цікавляться дослідженнями, стратегією та дизайном UX.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+