17 травня відзначається Всесвітній день інформаційного співтовариства 2021


17 травня відзначається Всесвітній день інформаційного співтовариства 2021
Опубліковано: 18.05.2021


читать на русском   read in English

17 травня відзначається Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства 2021. Пандемія коронавірусу дійсно висвітлила критично важливу роль інформаційних та комунікаційних технологій як ніколи. Оскільки повсякденна нормальне життя людей обмежується ізоляцією, а родини змушені залишатися вдома, цифрові технології стали єдиним способом залишатися на зв'язку із друзями та сім'єю. Всесвітній день електрозв'язку щорічно відзначається із 1969 року. У цей день був заснований Міжнародний союз електрозв'язку або МСЕ й була підписана перша Міжнародна телеграфна конвенція у 1865 році.


Чому відзначається Всесвітній день електрозв'язку? День присвячений використанню передових технологій для досягнення цілей сталого розвитку у найближчі кілька років. У цілому підході до досягнення цілей сталого розвитку перераховано 5 цілей, спрямованих на забезпечення економічної, екологічної та соціальної стійкості. Ці 5 планів включають зростання, інклюзивність, стійкість, постійні інновації у партнерстві.


Тема Всесвітнього дня комунікацій 2021 року: прискорення цифрової трансформації у важкі часи. Від шкільної освіти дітей до роботи дорослих із дому та таких важливих занять, як банківська справа й навіть просто підтримання контакту із родиною - роль електрозв'язку стала вирішальною. COVID-19 також висунув на перший план вражаюче цифрова нерівність між країнами та усередині них, - йдеться у повідомленні МСЕ.


Інформаційні технології можуть бути маяком надії, дозволяючи мільярдам людей у ​​всьому світі спілкуватися. Під час пандемії COVID-19 ці контакти - із близькими, зі школами та коледжами, із робочими місцями, з фахівцями у галузі охорони здоров'я та предметами першої необхідності - стають ще більше важливі, як ніколи. МСЕ продовжив працювати із спільнотою інформаційних та комунікаційних технологій й агентствами ООН, щоб допомогти впоратися із цією кризою та покінчити з ним, а також краще відновитися. Нові технології, від 5G й великих даних до хмарних обчислень та штучного інтелекту, є потужними інструментами для вирішення найбільш нагальних проблем світу, включаючи пандемію. Нікого не залишити без уваги - значить нікого не залишити у мережі. Цей день нагадує про те, що міжнародний співробітництво в області цифрових технологій необхідно для перемоги над COVID-19 та виконання порядку денного у галузі сталого розвитку на період до 2030 року.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+