26 квітня відзначають свято Міжнародний день інтелектуальної власності 2022


26 квітня відзначають свято Міжнародний день інтелектуальної власності 2022
Опубліковано: 26.04.2022


читать на русском   read in English

Теми бізнесу та технологій зазвичай викликають розмови про інтелектуальну власність та інновації. Ми прагнемо відповісти на такі питання, як, що це означає для чистого прибутку чи гонки за ексклюзивністю? Але немає більш критичної перспективи, ніж те, як ІВ відіграє роль у культивуванні духу інновацій у наступному поколінні. Тому для нас велика честь приєднатися до Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) у святкуванні теми ІВ та молодь: інновації для кращого майбутнього на честь Всесвітнього дня інтелектуальної власності 2022 року.


Організація наголошує, що в усьому світі молоді люди вирішують інноваційні завдання, використовуючи свою енергію та винахідливість, цікавість та креативність, щоб прокласти курс на краще майбутнє. Ми всі отримали користь з уяви та інновацій молодих людей - від винаходу фруктового морозива до нещодавніх дій у галузі сталого розвитку. Щоб віддати шану інноваціям молоді та відзначити Всесвітній день ІВ 2022 р., розповідають історії про молодих винахідників, що надихають.


ВОІВ відіграє ключову роль в організації Всесвітнього дня ІВ. Заходи, події та кампанії, присвячені Всесвітньому дню ІВ, спрямовані на те, щоб підвищити суспільне розуміння того, що насправді означає ІВ, та продемонструвати, як система ІВ сприяє не тільки музиці, мистецтву та розвагам, а й усім продуктам та технологічним інноваціям які допомагають формувати світ.


Програма молодих експертів Нова ініціатива ВОІВ Програма молодих експертів спрямована на формування наступного покоління лідерів у галузі інтелектуальної власності. Успішні кандидати приєднаються до дворічної програми, що проводиться у ВОІВ та призначеної для ознайомлення молодих людей із високим потенціалом, особливо із країн, що розвиваються та найменш розвинених, а також країн із перехідною економікою, з технічними та політичними аспектами ІВ.


Тема Всесвітнього дня інтелектуальної власності 26 квітня 2022 року цього року присвячена цим великим розумам - молодим, енергійним та винахідливим підприємцям світу. Нам надається унікальна можливість передати життєво важливі знання про права інтелектуальної власності тим майбутнім новаторам, які у свою чергу забезпечать світ своєю власною інтелектуальною власністю. Ці творці світу, володіючи знаннями про те, як ефективно орієнтуватися у правилах та положеннях цифрового простору, вирізняються серед своїх попередників.


Суспільство стає великим, коли люди похилого віку садять дерева, у тіні яких вони ніколи не будуть сидіти - грецьке прислів'я Як далекоглядна організація, яка вірить, що кожного разу, коли людина працює над патентом та розуміє майбутню траєкторію конкретної технології, у нього є потенціал змінити те, як працює суспільство, ми знаємо про вплив ІВ на молоде покоління. Ми всі є зразком для дітей навколо нас й вони залежать від тих, хто був до них, щоб настроїти їх на успіх. У дусі розробки усвідомлених рішень минулого року запущено нову систему вимірювання стійких інновацій, що дозволяє організаціям у всьому світі об'єктивно відстежувати та повідомляти про внесок інновацій у досягнення ЦУР.


Всесвітній день інтелектуальної власності 2022 - можливість для молодих людей дізнатися, як права інтелектуальної власності можуть сприяти досягненню їх цілей, допомагають втілювати їхні ідеї в життя, приносити дохід, створювати робочі місця та позитивно впливати на світ навколо них. Маючи права ІВ, молоді люди отримують доступ до деяких ключових інструментів, необхідних їм для реалізації своїх амбіцій.


Глобальний економічний вплив контрафакції та піратства із кожним роком стає все більш серйозним через несприятливі наслідки для інновацій, які вважаються основним двигуном економічного зростання. Роль митниці у боротьбі із контрафакцією має вирішальне значення для підтримки довгострокового економічного розвитку, запобігання недобросовісній конкуренції, забезпечення рівного доступу на ринок для всіх учасників бізнесу та захисту здоров'я населення. Щорічно 26 квітня Всесвітній день інтелектуальної власності відзначається заходами, спрямованими на популяризацію ролі прав інтелектуальної власності (ПІВ) у заохоченні до інновацій та творчості. Цього року, враховуючи значні досягнення ВТамО в галузі захисту прав інтелектуальної власності за останні роки, Генеральний секретар ВТамО д-р Куніо Мікурія проведе бесіду із митною спільнотою та всіма відповідними зацікавленими сторонами (включаючи міжнародні організації, правовласників, наукові кола, тощо). Учасники можуть ставити свої запитання безпосередньо Генеральному секретарю або через функцію чату або виступаючи. Відповіді будуть надані у інтерактивній формі, щоб сприяти жвавому обговоренню. Запрошеним гостям та членам ПТАМО пропонується зареєструватися, використовуючи реєстраційну форму.


Журнал ВОІВ призначений для розширення розуміння громадськістю інтелектуальної власності та роботи ВОІВ та не є офіційним документом ВОІВ. Подання матеріалів у публікації не мають на увазі висловлювання будь-якої думки із боку ВОІВ щодо правового статусу будь-якої країни, території чи району або їх влади, або щодо делімітації їх кордонів чи рубежів.


Ця публікація не призначена для відображення думок держав-членів або Секретаріату ВОІВ. Згадування конкретних компаній або продуктів виробників не означає, що ВОІВ підтримує або рекомендує їх, віддаючи перевагу перед іншими компаніями або продуктами аналогічного характеру, які не згадуються.


Премія Молоді новатори Африки у галузі охорони здоров'я - флагманська програма IFPMA та Speak Up Africa, спрямована на підтримку новаторських молодих підприємців у галузі охорони здоров'я в Африці за допомогою фінансових та матеріальних можливостей для розвитку їхніх бізнес-ідей. А також просувати перспективні рішення для підтримки, оснащення, захисту та навчання медичних працівників, які постійно працюють над захистом та лікуванням населення в умовах пандемії COVID-19.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+