29 липня святкують День системного адміністратора 2022


29 липня святкують День системного адміністратора 2022
Опубліковано: 28.07.2022


читать на русском   read in English

Системний адміністратор вирішить питання, пов'язані із ІТ. Системи організації. Вони будуть встановлювати та підтримувати всі сервери та пристрої, включаючи принтери, розраховані на багато користувачів системи, локальні та глобальні мережі.


За кілька днів до цього він встановив у себе на роботі різні принтери тих самих моделей, і його ідея також отримала визнання. 28 липня 2000 р. відзначили свято перший День системного адміністратора.


Яке значення Дня системного адміністратора?


У цей день вшановують людину, яка відповідає за налаштування, належну експлуатацію комп'ютерних систем та серверів. У цей день також дякую людині, яка стежить за продуктивністю, безпекою, встановлює, оновлює, усуває неполадки, надає технічну підтримку сайту тощо.


Хто такий адміністратор та чим він займається?


Адміністратор відповідає за налаштування, обслуговування та надійну роботу систем та мережі компанії. Він або вона виявляє та усуває будь-які проблеми із мережею, а також оновлює обладнання та програмне забезпечення.


Коли відзначають День системного адміністратора?


День адміністратора відзначається у останню п'ятницю липня, а цього 2022 року він припадає на 30 липня.


Обов'язки сисадміна


Більшість нашого часу ми проводимо у віртуальному світі із безліччю розумних пристроїв, що використовуються щодня. Щоб забезпечити безперебійну роботу у віртуальному світі, ІТ-команди у відповідних організаціях працюють не покладаючи рук. Зокрема, адміністратори працюють цілодобово, встановлюючи, усуваючи неполадки, відповідаючи на запити тощо, щоб тримати системи під контролем. Вони також відповідають за те, щоб наша інформація доходила до нашої цільової аудиторії без технічних збоїв. Це й багато іншого робить роботу адміністраторів системи незамінною та вдячною. Цей день присвячений роботі цих професіоналів, які забезпечують безперебійний зв'язок із нашими клієнтами.


Системний адміністратор, скорочено сісадмін, - професіонал, який стежить за операційними системами ПК, серверів та інших технологічних пристроїв. Системний адміністратор дбає про те, щоб усе працювало гладко з точки зору продуктивності, безпеки та ресурсів, не виходячи при цьому за межі бюджету. Крім того, адміністратор також подбає, щоб користувачі та клієнти могли використовувати пристрої без будь-яких проблем, пов'язаних з оновленням.


Системні адміністратори також повинні завжди знати всі тонкощі пристрою. Одним із найважливіших аспектів їх роботи є вирішення проблем. Ця робота, як правило, вимагає довгих годин усунення неполадок системи, багато з яких часто складні. У такі часи адміністратор повинен зберігати холоднокровність в умовах нестачі часу та стресу. Багатьом компаніям, які бажають найняти системних адміністраторів, потрібні люди зі ступенем бакалавра або магістра в таких галузях, як електротехніка, інформаційні технології та комп'ютерні науки.


День системного адміністратора 2022


День подяки системному адміністратору 29 липня 2022 р. - 23-й щорічний захід. Ваша мережа захищена, ваш ПК увімкнений і працює, а в принтері немає застрягань. Чому? Тому що у вас є адміністратор (або, можливо, цілий ІТ-відділ), який підтримує ваш бізнес у робочому стані. Тож скажіть: з Днем системного адміністратора! Це також можливість віддати шану героїчним чоловікам і жінкам, які, чи то дощ чи сонце, запобігали лихам, забезпечували безпеку ІТ та гасять технічні пожежі. У цей момент ви можете подумати: Я розумію. Мій сісадмін - рок-зірка. Але що ж тепер? Радий, що ви спитали! Належне святкування.


У цей міжнародний день подаруйте своєму адміністратору щось, що покаже, що ви цінуєте його важку роботу та самовідданість. Подивимося правді у вічі, системні адміністратори не користуються повагою 364 дні на рік. Це день, коли всі колеги-системні адміністратори по всьому світу будуть обсипані дорогими спортивними автомобілями та великими сумами грошей на знак вдячності за їхню старанну роботу. А якщо серйозно, ми просимо про приємний подарунок та громадське визнання. Це менше, що ви могли б зробити. Зверніть увагу на всі складні завдання та години (включаючи вихідні). Давайте будемо чесними, іноді ми не знаємо наших системних адміністраторів так добре, як вони знають нас. Знайте, що це один із днів, коли ви повинні відзначити вашого системного адміністратора за його внесок на робочому місці та заохочення професійної майстерності. Подякуйте їм за все, що вони роблять для вас і вашого бізнесу!


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+