30 липня 2021 року - день системного адміністратора


30 липня 2021 року - день системного адміністратора
Опубліковано: 29.07.2021


читать на русском   read in English

В нашому трудовому житті є люди, яких потрібно відзначати та святкувати раз на рік. Тому що ці люди є надзвичайно важливими та їх неможливо уявити без них. Вони завжди поруч зі нами, коли вони потрібні. А без них гладкий робочий день у домашньому офісі був би неможливий останні кілька місяців - спасибі, шановні адміни! Всього найкращого у День узгодження із системним адміністратором 2021!


Ідея створення Дня визнання адміністратора належить Теду Кекатос. Він побачив рекламу у журналі Hewlett-Packard, у якій системному адміністратору вручені кошики із фруктами та квіти для установки нових принтерів у офісі. Кекатос також встановив кілька принтерів однієї моделі на робочому місці кілька днів тому. Тому він вирішив створити день, коли кожен зможе оцінити роботу, яку роблять системні адміністратори.


Нарешті працюйте із меншими перервами та краще. Домашній офіс поки не ідеальний, але я все ж хотів би зберегти його таким, - каже Суди Судо, системний адміністратор німецького інтернет-провайдера. Решта у команді теж не незадоволені. Деякі із них хочуть повертатися у офіс щодня, але мало хто із них. Так що, я б сказав, вистачить місця для 30 відсотків людей.


Найпоширеніша проблема, яку його просили використовувати, полягала у налаштуванні VPN, тобто зовнішньої підтримки.


Ваша мережа захищена, ваш ПК включений та працює, а ваш принтер справний. Чому? Тому що у вас є адміністратор або, може бути, цілий ІТ-відділ, який підтримує ваш бізнес у робочому стані.


Тепер, коли світ перевернувся та мільйони співробітників по всьому світу працюють віддалено, виник цілий ряд нових ІТ-задач. У знак визнання Дня системного адміністратора 2021 30 липня ми ділимося цим списком поширених проблем віддаленої підтримки, які можуть вирішити ІТ-фахівці.


Цей день призначений для того, щоб подякувати системному адміністратору, який виконує завдання у фоновому режимі - не привертаючи уваги - раз на рік, за його роботу. Хоча створення цього меморіального дня має деякі гумористичні аспекти, серйозним фоном для нього є також подяка людям, чиї роботи ви не завжди помічаєте відразу та яких ви викликаєте тільки тоді, коли щось йде не так.


<>pСистемний адміністратор, ІТ-системи, системний адміністратор або системний адміністратор - людина, найнятий для обслуговування та експлуатації системи або мережі. Системні адміністратори можуть бути членами відділу інформаційних технологій - ІТ або відділу електроніки та зв'язку. Обов'язки системного адміністратора різноманітні й сильно відрізняються від однієї організації до іншої.


Системні адміністратори відповідають за установку, підтримку й обслуговування серверів або інших систем, а також за планування та реагування на перебої у обслуговуванні та інші проблеми.


Будьте вдячні адміністраторам, вони підтримують ваш світ у мережі. І заплануйте участь у Дні подяки системному адміністратору, глобальному заході, який проводиться у останню п'ятницю кожного липня.


Це свято - також можливість віддати данину поваги героїчним чоловікам та жінкам, які у будь-яку погоду запобігають лиха, забезпечують безпеку ІТ і гасять технічні пожежі зліва й справа.


Щороку, напередодні Дня визнання системних адміністраторів 2021 року, відзначають роботу системних адміністраторів по всьому світу. Під час нагородження SysAdmin Day Awards ви можете призначити іншого ІТ-професіонала, себе або цілу ІТ-команду, щоб отримати визнання, якого вони заслуговують, а також отримати благодійну пожертву від їх імені. Хто ваш сисадмін? Чому вони заслуговують визнання? Голосуйте за свого улюбленого номінанта!


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+