31 березня відзначають Міжнародний день резервного копіювання (бекапу) 2022


31 березня відзначають Міжнародний день резервного копіювання (бекапу) 2022
Опубліковано: 30.03.2022


читать на русском   read in English

Всесвітній день резервного копіювання 2022 - час, щоб подумати про стратегії захисту даних та переоцінити їх ефективність. Коли більша частина нашого життя записується у Інтернеті, нам необхідно проявляти пильність щодо загроз безпеці, щоб ми могли краще захищати як наші особисті, так і критично важливі для бізнесу дані.


Що таке резервна копія?


Резервна копія - це копія файлів, наприклад, сімейних фотографій, домашнього відео, документів та електронних листів. Замість зберігання даних у одному місці, наприклад, на ПК або смартфоні, можна зберігати копії у безпечному місці. Обрати надійний та безпечний хостинг можна тут.


Це трапляється із усіма нами - одна дорогоцінна фотографія або відео, які були зняті, щоб увічнити момент, але його більше не існує. Зламані жорсткі диски, зламані ПК, несправні телефони або будь-які інші збої, що призводили до знищення невідновних елементів - усі ми стикалися із цим.


Очевидно, є й інші способи створення резервних копій. Як онлайн, так і офлайн. Насправді, існує занадто багато тем для кожного пристрою, але ми коротко згадаємо більшість із них.


Як бачите, резервне копіювання - не дрібниця та ви завжди повинні намагатися бути на висоті. Не забувайте робити резервну копію файлів у цей Всесвітній день резервного копіювання 31 березня.


У цифровому світі багато хто із нас живе зі своїх телефонів. Будь то для бізнесу або особистого використання, ці електронні помічники часто містять документи, зображення, відео та музику. Ви дійсно хочете ризикнути втратити все це, коли варіанти резервного копіювання такі доступні?


Ласкаво просимо у Всесвітній день резервного копіювання, день, коли всі роблять резервні копії даних на своїх пристроях. Знайте, що також рекомендується мати дві резервні копії, одну локальну та одну у іншому місці. Це може бути так просто, як наявність флешки із вашими фотографіями у будинку іншого члена сім'ї або регулярне резервне копіювання у хмарне сховище.


Дата 31 березня прижилася та із огляду на її близькість до Дня дурня, це було нагадуванням про резервне копіювання ваших речей. Мається на увазі, що ніхто не хоче бути першоквітневим дурнем.


Я у захваті від відгуку на Всесвітній день резервного копіювання та сподіваюся, що він змінив життя людей, - сказав засновник Всесвітнього дня резервного копіювання Ісмаїл Джадун.


Ми всі знаємо когось, хто втратив дані, чи це відео, фотографії, музика, звіти про книги або особисті речі. Сподіваюся, цей день змусить усіх задуматися про свою ситуацію, дізнатися про варіанти та зробити резервну копію своїх файлів. Я сподіваюся, що Всесвітній день резервного копіювання викликатиме розмови про завдання збереження нашої цифрової спадщини для майбутніх поколінь.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+