31 березня відзначають Всесвітній день резервного копіювання (бекапа) 2021


31 березня відзначають Всесвітній день резервного копіювання (бекапа) 2021
Опубліковано: 30.03.2021


читать на русском   read in English

Сьогодні Всесвітній день резервного копіювання - бекапа 2021 року. Ваші файли губляться частіше, ніж ви думаєте. Одна аварія або збій можуть знищити речі, які вам небайдужі - фотографії, контакти, фінансові файли тощо. Прийміть мету зробити резервну копію ваших цифрових файлів уже сьогодні! Ви отримуєте обмежений простір для зберігання, але для додаткового місця можна купити додатковий простір. Доступ до хмарних сервісів можливий як із настільних, так і з мобільних пристроїв із будь-якого куточка світу.


Технічно резервна копія відноситься до будь-якого фрагменту даних, який існує у двох місцях. Мета резервного копіювання - скласти план відновлення на випадок, якщо дані стануть недоступними, тому резервні копії зберігаються поза офісом: у мережі, або на другому жорсткому диску, навіть на іншому внутрішньому.


Незалежно від того, створюєте ви резервну копію даних на зовнішньому диску або будь-де у Інтернеті, резервне копіювання ніколи не було менш важливим. Отже, у цей Всесвітній день резервного копіювання 31 березня розширите практики резервного копіювання даних, можливо, заглибитися у нове правило 3-2-1 та прочитайте далі, щоб розкрити методи ефективного відновлення даних.


Хейткок із Retrospect сказав, що вам слід шукати рішення для резервного копіювання, яке зміцнить ваш захист даних за допомогою технології штучного інтелекту, скриптів, захисту серверів та кінцевих точок і яке здатне інтегруватися із декількома популярними хмарними платформами та платформами електронної пошти.


Чи не можете вчасно купити жорсткий диск? Не турбуйся! Є багато компаній, які спеціалізуються на зберіганні документів у Інтернеті. Проведіть дослідження та виясніть, яка послуга краще підходить для вас. Можна використовувати Google Cloud, WMware Storage або Barracuda Cloud Storage.


Коли віруси націлені на пристрої, як ніколи раніше, зробіть резервну копію даних та попросіть інших зробити те саме. Як завжди, залишайтеся у безпеці в Інтернеті.


Золоте правило захисту даних не забувається та є надійним. Ця передова практика рекомендує підприємствам та домашнім користувачам.


Правило 3-2-1 для резервного копіювання


Зберігати не менше 3-х копій своїх даних. Підтримувати 2 локальні копії на різних носіях. Мати мінімум 1 рішення для резервного копіювання, розміщене за межами майданчика або у хмарі. Регулярно робіть резервні копії всього, що небайдуже. Уявіть, що ви випадково видалили проект, над яким працювали протягом декількох тижнів, виявите, що жорсткий диск зламався або ваш комп'ютер був вкрадений. Є кілька сценаріїв, за яких можемо втратити наші дані та, можливо, ніколи їх не відновити. Ми рекомендуємо створити резервну копію образу один раз на місяць, а повне копіювання - 1 раз у тиждень та диференціальне резервне копіювання 1 раз на день.


Автоматизуйте розклад резервного копіювання та перевірте відновлення


Ви можете запланувати автоматичне виконання резервного копіювання. Не забудьте стежити за доступним простором для зберігання, щоб переконатися, що воно не закінчиться. Окрім автоматизації резервного копіювання та моніторингу місця на диску, вам слід регулярно виконувати тестове відновлення. Протестуйте повне відновлення від початку до кінця та ви будете знати, що дані можна відновити у будь-який час.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+