Хостинг або сервер? Що обрати в 2021 році


Хостинг або сервер? Що обрати в 2021 році
Опубліковано: 19.02.2021


читать на русском   read in English

Після того, як ви визначите свій ціновий діапазон, вам потрібно подумати, як надовго вам знадобиться хостинг. Якщо це короткостроковий проект - скажімо, менше місяця або двох - ви можете отримати відшкодування, якщо відмовитеся від хостингу протягом 60 днів. Деякі компанії пропонують 30-денну гарантію повернення грошей, інші пропонують 90-денну гарантію повернення грошей.


У ході опитування, проведеного у серпні 2020 року, отримано відповіді від 1230576586 сайтів у 261821287 унікальних доменах та 10349486 комп'ютерів із виходом у Інтернет. Це означає приріст 1,16 мільйона доменів і 128000 комп'ютерів. Кількість комп'ютерів із виходом у Інтернет, використовують nginx, збільшилася на 83000 у одному місяці. Це означає, що - вперше - nginx використовується великою кількістю комп'ютерів із виходом у Інтернет, ніж будь-який інший веб-сервер, включаючи Apache. Це ще одна віха для nginx, що відображає його вражаюче зростання за останні роки. Apache й раніше обслуговує більше активних сайтів, ніж nginx та більшу частину із мhільйона найзавантаженіших сайтів, але зниження цих показників продовжилося. Рік тому серед мільйона найбільш завантажених сайтів nginx відставав від частки ринку Apache на 6 процентних пунктів. Із тих пір nginx скоротив цей розрив удвічі та тепер відстає менш ніж на 3 процентних пункти. Якщо поточна тенденція збережеться, то скоро nginx обжене Apache і у області хостингу.


Кількість доменів, що обслуговуються із використанням програмного забезпечення Microsoft, знизилося на 8,27 мільйона (-18,4%) та на 19000 комп'ютерів із виходом у Інтернет (-1,2%) менше серверів Microsoft. Microsoft також втратила 633000 активних сайтів (-7,3%).


Окрім того, існує версія із виправленнями помилок та оновленнями безпеки на півроку, що містить нові функції, які не включені до версії LTS та будуть включені тільки у наступну версію LTS. Ця версія рекомендується всім, хто хоче протестувати нові функції.


Зазвичай провайдер хостингу надає ряд гнучких варіантів хостингу серверів із бюджетними та преміальними пакетами, що пропонують від 1 ГБ до 32 ГБ оперативної пам'яті. Забезпечується просте налаштування, необмежену кількість слотів, безкоштовний MySQL, піддомени, оновлення тощо. Це робить провайдера привабливим вибором. Варіанти бюджетних та преміальних пакетів дозволяють обрати необхідні функції із урахуванням ваших конкретних потреб, а цілодобова підтримка без вихідних гарантує, що ви отримаєте усю необхідну допомогу.


У більшості випадків рекомендують план хостингу VPS. Він включає 3 ГБ оперативної пам'яті. Як бачите, чим більше функцій потрібно, тим вище буде ваша потенційна щомісячна вартість.


Згідно зі статистикою, рішення із відкритим вихідним кодом також популярні в усьому світі. Багато інтернет-магазинів довіряють платформі електронної комерції Magento, системі Shopify або програмному забезпеченню для інтернет-магазинів PrestaShop. Продукти із відкритим вихідним кодом можуть протистояти стандартних рішень, коли справа стосується комерційної роботи сайтів. Конструктори веб-сайтів від комерційних постачальників у деяких випадках також дуже популярні.


Останнє, про що ви хочете турбуватися - налаштовувати сервер самостійно - вам потрібні технічні знання, щоб сервер почав працювати без збоїв. На щастя, є хостингові компанії, які подбають про це, тому ви можете відразу перейти до розміщення сайтів.


Ви отримаєте найбільшу функціональність веб-проектування, якщо створите власний сайт. Зазвичай це включає перенесення безкоштовної CMS на сервер або підписку на оптимізований план веб-хостингу. Завдяки оптимізованому плану хост автоматично обробляє внутрішні дані, тому вам не потрібно турбуватися про оновлення модулів й CMS, а також про включення автоматичного резервного копіювання. У цих випадках серед звичайних встановлена ​​на сервері.


Один аналіз показав, що типова настройка сервера, досить поширена для сайтів на загальних хостах, включатиме 42 окремих виконання .htaccess та 249 окремих пошуків файлу .htaccess.


Професійне використання високопродуктивної CMS вимагає експертних знань. Завдяки цьому можуть бути надійно реалізовані навіть складні структури сайтів із багатомовним контентом. Значний набір функцій забезпечує професійне управління правами на рівні підприємства та надає інтерфейси для класичних бізнес-додатків, таких як системи CRM й ERP. З іншого боку, критики вказують на тривалий період навчання та порівняно великі адміністративні зусилля.


Рекламний сервер - рекламна технологія, яка дозволяє управляти, обслуговувати та відстежувати рекламу або внутрішню рекламу на своїх цифрових ресурсах. Рекламні сервери у режимі реального часу вирішують, яку рекламу краще за все показувати, виходячи із релевантності, орієнтування, бюджету та цілей по доходах.


Які ресурси доступні, щоб допомогти мені перейти у хмару?


Щоб допомогти вам перейти у хмару, пропонують програму міграції Atlassian (AMP). Центр міграції у хмару для комплексних інструментів, ресурсів та підтримки, необхідних для прискорення міграції у хмару. Помічники по міграції у хмару для Confluence та Jira Software. Підтримка міграції, яка проведе вас на кожному етапі шляху до хмари та гарантує, що у вас є інформація, необхідна для досягнення успіху. Партнери по рішеннях для складних налаштувань й підтримки, які допоможуть вам планувати, переходити та розвиватися за допомогою хмарних продуктів Atlassian. Якщо у вас залишилися невирішені питання після перегляду цих ресурсів, наша команда буде рада їх прояснити - зв'яжіться із нами.


Замовте сервер та приступайте до роботи


Тепер, коли ви визначили свої потреби у ресурсах, бюджет, тип сервера та багато іншого, ви готові замовити новий сервер для малого бізнесу. Якщо ви готові купити фізичний сервер - саме час замовити сервер та усі компоненти, такі як жорсткі диски та оперативну пам'ять. Якщо ви збираєтеся обрати сервер, розміщений у центрі обробки даних, ви просто відвідайте сайт хостинг провайдера та оберіть сервер, який відповідає вашим потребам. Немає необхідності чекати настройки сервера або встановлювати операційну систему. Сервер буде налаштований, встановлений та готовий протягом 24 годин.


Ви можете створити безкоштовну цінову пропозицію, використовуючи існуючий хмарний сайт або підписавшись на безкоштовну пробну версію. Якщо у вас немає хмарного сайту, ми рекомендуємо активувати безкоштовну пробну версію міграції у хмару.


Що стосується виділеного хостингу, багато служб веб-хостингу також пропонують керований хостинг. У цьому типі хостингу веб-хостинг виступає у ролі вашого ІТ-відділу, займаючись налаштуванням та обслуговуванням сервера. Цей варіант хостингу зазвичай зустрічається на виділених серверах, тому він орієнтований на бізнес. Природно, це додає кілька доларів до вартості хостингу. Це не страшно, якщо у вас є ресурси для виділеного серверу!


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+