Хостинг для сайту на Wordpress. Критерії вибору, особливості установки


Хостинг для сайту на Wordpress. Критерії вибору, особливості установки
Опубліковано: 01.04.2021


читать на русском   read in English

WordPress - найпопулярніша у світі система управління контентом із відкритим вихідним кодом. Незалежно від того, чи є ви новачком або експертом у галузі управління веб-сайтом, WordPress спрощує вам створення, редагування та управління сайтами. WordPress був створений й підтримується командою експертів із усього світу. З моменту свого запуску у 2003 році WordPress продовжував розвиватися, налаштовуватися та поліпшуватися, щоб надати свою користувача базі зручність використання й продуктивність сайту. Це одна із причин, чому WordPress є кращим вибором серед підприємств, сайтів електронної комерції та любителів для підтримки сайту. Справа у тому, що WordPress завантажений інструментами, які вам знадобляться, щоб допомогти вам у досягненні ваших цілей!


Створюючи сайт на WordPress, ви можете налаштовувати та розвивати його так, як вам подобається. Завдяки природі відкритого вихідного коду користувачі з усього світу створюють нові розширення - плагіни та діляться ними, а також роблять їх доступними безкоштовно. Обираючи хостинг для блогів WordPress, вам потрібно вирішити, що ваш сайт повинен пропонувати користувачам. Для чого ви вибираєте відповідні розширення та підключаєте їх. Теми, тобто пропоновані шаблони дизайну, включають велике розмаїття: або оберіть із тисяч тем оформлення, які інші користувачі надають безкоштовно, або купіть тему від комерційного провайдера. Що стосується дизайну, ви можете або дозволити професіоналу розробити макет сайту для вас, або, володіючи необхідними навичками програмування, розробити свій власний.


Хочете відкрити власний інтернет-магазин? Потім вам будуть потрібні плагіни і теми, за допомогою яких ви зможете відповідним чином представити продукти та інтегрувати способи оплати. У цьому відношенні пакет хостингу WordPress повинен пропонувати безпечні та високопродуктивні рішення. Із правильними плагінами й темами ви також можете легко створити форум. Форуми вимагають швидкого підключення до бази даних MySQL, регулярного резервного копіювання та фіксованої ставки трафіку - усе це повинен забезпечити веб-хостинг для Вордпресс. Крім того, із WordPress та його темами адаптивний веб-дизайн не є проблемою. Адаптивний веб-дизайн - це автоматична адаптація відображення та розміру відображення сайту на всіх кінцевих пристроях: ПК, смартфон, планшет тощо. Що таке оптимізований пакет для WordPress? Коли користувачі завантажують свої сайти WordPress за допомогою плагінів, щоб спробувати отримати швидку і безпечну настройку. На жаль, у більшості випадків занадто велика кількість плагінів може уповільнити установку WordPress та зробити її менш безпечною. Це тому, що кожен встановлений плагін уповільнює роботу сайту WordPress й у багатьох випадках ці плагіни не оновлюється досить часто. Застарілі плагіни роблять сайти WordPress особливо уразливими для експлойтів. Оптимізований пакет WordPress - результат роботи експертів по оптимізації, яка визначила безпечну та високопродуктивну установку шляхом тестування ряду конфігурацій.


План хостингу WordPress не повинен накладати договірних обмежень на кількість сайтів, баз даних або поштових скриньок, а також на кількість веб-просторів, які ви можете використовувати. Усі хостинг-провайдери схильні до фізичних обмежень при наданні послуг хостингу, особливо якщо мова йде про віртуальний хостинг. Однак, переважна більшість клієнтів навіть близько не підходять до цих меж. Для клієнтів, які керують кількома веб-сайтами із невеликою кількістю відвідувачів, це ідеальне рішення.


Усі плани хостингу WordPress та пакети хостингу Linux обмежені хостингом не більше 262 144 окремими файлами на сервері. Це число є технологічним межею платформи і, отже, забезпечує стабільність та продуктивність для клієнтів. Таким чином, він не обмежує переважна більшість клієнтів. Спочатку у клієнтів є 100 гігабайт веб-простору SSD. Тому використання резервних копій у якості сховища файлів та масового сховища або для забезпечення масових завантажень, а також надмірне навантаження на сервер, наприклад, через сценарії CGI, не допускається.


Установка WordPress на хостинг


Параметри установки в один клік у бекенді повинні працювати відразу, а інтерфейс, як правило, бути простим для навігації. Якщо потрібна допомога в налаштуванні тимчасової URL-адреси у якості піддомену у основному домені - зі службою підтримки повинно бути легко зв'язатися через чат та допомогти швидко вирішити проблему. Усі плани хостингу повинні включати в себе всі функції, необхідні для початку роботи із WordPress. Бази даних, електронна пошта та SSL. Отримайте ваш сайт WordPress у мережі ще швидше із базами даних SSD, відповідними обліковими записами електронної пошти та SSL. 99,9% часу безвідмовної роботи. Провайдер розміщує ваш проект у потрібній геозоні. Кілька центрів обробки даних щодня роблять резервні копії ваших даних, тому вони завжди доступні, а ваш сайт залишається в мережі. Провайдер регулярно сканує ваш проект на предмет потенційних шкідливих програм та повідомляє, коли є ризик. Також захищає ваш сайт від DDoS-атак. Автоматичне оновлення. Буде автоматично оновлюватися файли, PHP та багато іншого, заощаджуючи ваш час й підтримуючи вас у актуальному стані та у безпеці. У разі піку трафіку ви можете підвищити ефективність своєї роботи та миттєво виконати оновлення, щоб задовольнити попит.


Коли ви обираєте хостинг, почати роботу із WordPress не може бути простіше. Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися із обліковим записом хостингу. WordPress буде встановлено у вашому профілі. Ваша установка WordPress вже буде чекати, коли ви створите свій контент та почнете просувати свій сайт! Після того, як ви завершите реєстрацію облікового запису хостингу, ви отримаєте повідомлення електронної пошти із повідомленням, де увійти у свою установку WordPress. Звідти ви можете почати писати та публікувати свій контент. Звичайно, ви можете звернутися до доброзичливої та досвідченої команди підтримки, якщо вам знадобиться допомога.


Часті питання про хостинг для WordPress


Що таке хостинг? Веб-хостинг - послуга, яка пропонує розмістити веб-сайт для приватних осіб та організацій та надається хостинговою компанією. Це особливо необхідно для сайтів на базі WordPress. По суті, служби хостингу зберігають всі файли, пов'язані із вашим сайтом, на своїх серверах.


Які типи хостингових послуг існують?


Загальний хостинг WordPress


Загальний хостинг - найдешевший вид хостингу, який часто має на увазі, що ви будете використовувати сервер спільно із іншими користувачами. Хоча це й дешевше, загальний хостинг передбачає більш низьку продуктивність сервера і нерегулярну роботу.


Керований хостинг WordPress


Керований хостинг означає, що ви будете єдиним користувачем сервера та тому ваш сайт буде працювати краще. Однак це коштує дорожче, ніж, наприклад, план загального хостингу. Це найкраще підходить для більшості веб-сайтів, але має першорядне значення для веб-сайтів електронної комерції.


Content Delivery Network (CDN) хостинг


Content Delivery Network (CDN) передбачає використання проксі-серверів для кращого розподілу трафіку за географічним принципом. Це сприяє скороченню часу завантаження сайту, зниження витрат та підвищення безпеки. Чи пропонують ці хостингові компанії безкоштовне доменне ім'я? Деякі хостинг-провайдери пропонують безкоштовне доменне ім'я, коли ви підписуєтеся на їх план.


Що потрібно мати на увазі при виборі хостинг-провайдера WordPress?


Зверніть увагу, що, хоча деякі плани хостингу можуть здатися більш дешевими, може знадобитися покупка додаткових функцій, тоді як ті, які можуть здатися більш дорогими, можуть пропонувати ці функції безкоштовно. Переконайтеся, що ви розумієте, що вам потрібно, наприклад, чи потрібна вам необмежена пропускна здатність та чи достатньо у вас місця на диску. Окрім того, у якості загальної поради переконайтеся, що провайдер хостингу пропонує безкоштовний сертифікат SSL зі своїм планом, що у нього є гарантія повернення грошей, підтримка клієнтів, щоденне резервне копіювання та автоматичні оновлення.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+