Сьогодні міжнародний день Інтернету 2020


Сьогодні міжнародний день Інтернету 2020
Опубліковано: 04.04.2020


читать на русском   read in English

Міжнародний день Інтернету відзначається 4 квітня, в день смерті св. Ісідора Севільського (близько 560 - 4 квітня 636 р). Він відомий як покровитель студентів і, як вважають, створив першу в світі енциклопедію «Etymologiae», що налічує 20 томів. У 2001 році Ватикан неофіційно визнав, що святий Ісідор є кращим вибором для покровителя інтернет-користувачів, оскільки Інтернет є енциклопедією людських знань. Саме Ісидор з Севільї першим застосував систему пересічних посилань, яка імітує віддалені гіперпосилання, використовувані в мережі.


76 років життя Ісідора були темпом конфлікту і зростання для Церкви в Іспанії. Таким чином, Іспанія розкололася надвоє: один народ (католики) боровся з іншим (аріанські готи).


Це свято має свою першу попередню подію у святкуванні Всесвітнього дня електрозв'язку, ювілей якого зосереджений на претензії у сфері телекомунікацій і її професіоналах. Пізніше, в 90-х роках, Сполучені Штати провели свій власний День Інтернету. Мета даної події - об'єднання шкіл з інфраструктурою Інтернет. Цю епоху перестали відзначати, коли була вирішена проблема розрізнених шкіл.


Пандемія коронавірусу змінила спосіб роботи світу і кожна людина змінює своє життя, щоб перервати поширення вірусу. Діти перестали ходити в школу, люди в основному перестали ходити на роботу. Одна справа, це той факт, що квітневий день дурнів настав раніше - але, мабуть, існує зростаюче число людей, які вважають, що він повинен бути скасований через все, що відбувається у світі.


Міжнародний день інтернету дає можливість розкрутки сайту і полегшувати доступ до інформаційного суспільства. Користуючись перевагою досвіду, набутого в Іспанії, він спровокує святкування Дня Інтернету в інших країнах, надаючи зацікавленим особам всі матеріали, поради та методології, розроблені тими, хто брав участь в попередніх виданнях.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+