Сьогодні відзначають Всесвітній день бекапу (резервного копіювання) 2020


Сьогодні відзначають Всесвітній день бекапу (резервного копіювання) 2020
Опубліковано: 31.03.2020


читать на русском   read in English

Всесвітній день резервного копіювання - це день, коли люди дізнаються про зростаючу роль даних у нашому житті і важливості регулярного резервного копіювання.


Зовнішні накопичувачі і картриджі також є хорошим рішенням. Вони надають недорогі і портативні носії для супроводу, які можна зберігати протягом багатьох років. Вони мають обмеження по ємності, тому, якщо обсяг пам'яті дуже важливий для нас, ви можете подумати про сучасні стрічки для резервного копіювання.


«Але в бізнес-середовищі «завжди на зв'язку», як може організація сприймати економію за допомогою застарілої стратегії резервного копіювання? Відповідь - ніяк. Дані є основною валютою і конкурентною відмінністю, всі вони повинні бути захищені безперервною реплікацією, яка гарантує, що кожна зміна, оновлення або додане об'єднання даних завжди безкоштовно. Всесвітній день резервного копіювання, який не згоден зі статусом-кво резервного копіювання, вимагає більшого. Попит триває, з упевненістю в тому, що всі дані захищені до моменту, поки щось їх не порушить».


Незалежно від ваших потреб, було проведено дослідження, щоб допомогти вам прийняти правильне рішення. Крім наведеного вище, наша таблиця порівняння резервних копій в режимі онлайн дуже корисна, якщо вам цікаво, який з наших улюблених хмарних сервісів резервного копіювання пропонує точну форму.


Багато співробітників як і раніше вимагають безперешкодного доступу до даних, а внутрішні зацікавлені сторони хочуть, щоб використання забезпечило розумну вартість. Тому підприємствам не терпиться уважно вивчити стратегію резервного копіювання та вирішити, чи зможе вона забезпечити не тільки внутрішній і зовнішній рівень обслуговування в разі лиха, а й спростити його, наскільки це можливо, і не відставати від масштабу зростаючих обсягів даних. Якщо бізнес приймає це до уваги у Всесвітній день резервного копіювання, то це повинно стати фундаментальним моментом для роздумів. Чи не розглядайте резервну копію як запізнілу думку!


Дійсно, більше двох п'ятих (44%) керівників ІТ-підрозділів вважають, що захистити зайнятість - критично важливі дані за останні п'ять років стало важче - головним чином через час, рівень кваліфікації і необхідних витрат. І це було доповнено величезною дозою залякування засобів масової інформації, при цьому ITDM ідентифікували загальне охоплення порушення даних (58%), скандал Cambridge Analytica (42%) і порушення Equifax 2017 року (37%) як головні фактори, що сприяють їх дії.


Дивлячись на компанію з точки зору резервного копіювання, ми бачимо дані в формальності додатків, баз даних або файлів. Дуже часто їх втрати пов'язані з високими витратами, а в крайніх випадках можуть вказувати на банкрутство компанії. Причин для даних може бути багато і ми не повинні оцінювати їх по імені, а тільки тоді, коли вони відбуваються. Через нерегулярності користувача, який перезаписав або видалив дані про продуктивність, через збій або крадіжки обладнання для лих, таких як пожежа або повінь - якщо ми не можемо виключити подію тієї чи іншої проблеми, ми повинні захистити себе від неї.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+