Сьогодні відзначають Всесвітній день електрозв’язку та інформаційного співтовариства 2020


Сьогодні відзначають Всесвітній день електрозв’язку та інформаційного співтовариства 2020
Опубліковано: 17.05.2020


читать на русском   read in English

17 травня 2020 року відзначається Всесвітній день електрозв’язку та інформаційного співтовариства у річницю прийняття першої Міжнародної телеграфної конвенції. У цей день також створено Міжнародний Союз Електрозв'язку - МСЕ. Це сталося, коли 17 травня 1865 року в Парижі було підписано першу міжнародну угоду про геліографа. Цей захід був офіційно призначено в 1973 році у Малазі - Торремолінос, Іспанія, з подання МСЕ.


Збільшується частка людей, що володіють цифровими навичками. У 2019 31% людей від 16 до 74 років мали базові навички роботи з цифровими технологіями, 24% - базові, 28% - низькі і 17% - немає цифрового мистецтва. 30% безробітних і 6% працівників і самозайнятих не мали цифрових навичок.


Міністерство зв'язку та інформаційних технологій


Причина спілкування дозволяє це за допомогою цифрових технологій. Спільне використання інформації і контенту, наприклад, зображень, тексту, аудіовізуального контенту.


Довга назва цього дня знаменує собою злиття двох майже однакових днів у 2006 році з подання ООН. Починаючи з 1969, Всесвітній день електрозв'язку відзначався 17 травня кожного року. А 17 травня 1865 року цей день ознаменував створення МСЕ.


Екологізація інформаційно-комунікативних технологій - ІКТ або відповідних для користувача політик стала гострою необхідністю. Охорона навколишнього середовища є проблемою для безпеки людини, для підтримки соціального та економічного розвитку і для збереження природних дарів для майбутніх поколінь. Впровадження ІКТ, поширене, потенційно важливо для захисту навколишнього середовища, створення рішень для зниження токсичних викидів в інших секторах.


Загалом, ІКТ - всього лише інструмент для посилення інновацій. Зрештою, це відбувається з людьми. Якщо у нас немає людських компонентів, інтегрованих у всю цю екосистему, то ми зіткнемося з проблемами. Тому розуміти контекст, в якому ми використовуємо або застосовуємо наші інновації; тільки тоді ми зможемо використовувати їх.


Екосистема стандартизації ІКТ еволюціонувала відповідно до зростаючої швидкості технічного прогресу. Ця екосистема розрослася і включає в себе безліч організацій, коагулюючих стандарти, деякі з яких сфокусовані, а інші широкі за охопленням.


Інновації у сфері ІКТ - і впровадження цих технологій - потребують детального вивчення всіх аспектів нашого життя. Вони формують політичні порядки та можуть допомогти нам досягти наших цілей в області розвитку. Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства 2020 відбудеться цієї неділі. Доктор наук Шуан СадреГазі пояснює докладніше, що таке ІКТ та інновації. Інновації від ІКТ та впровадження цих технологій проникли у різні сфери нашого життя. Подивіться всюди, ви можете побачити, так чи інакше, як ІКТ полегшили наше життя. Нам потрібні ІКТ як інструмент, каталізатор, тому що для інновацій вам потрібна інформація. Як тільки ви скличете раду, вам потрібно співпрацювати з людьми, вам необхідно інтерпретувати скаргу та з'ясувати можливості для інновацій. І тоді вам потрібно знайти і використовувати ресурси, вам необхідно співпрацювати з іншими учасниками в різних областях, щоб просувати інновації далі.


Часто вам не вистачає платформи, щоб все це відбувалося і в усіх цих областях ІКТ важливі і можуть зіграти більш широку роль. Роль ІКТ повинна бути підкреслена, оскільки в країнах, що розвиваються, існують певні обмеження, в яких нам необхідні додаткові інструменти для прискорення інновацій.


Людський дотик


Але технології самі по собі не є панацеєю від інновацій. Вам завжди потрібні додаткові заходи за людським аспектом інновацій. Наприклад, ви маєте гарне програмне та апаратне забезпечення для поліпшення доктрини в школах у сільській місцевості, якщо немає належного наставника або вчителя, який навчений використовувати ці технології для навчання учнів, все буде марно. У кількох випадках ми бачили, що, незважаючи на дотепні ідеї, які стоять за ІКТ для інновацій, ця ініціатива не виправдала своїх обіцянок. Інший вихід з правилами. Зокрема, в країнах, що розвиваються правила, відстають від розробки і графіку використання ІКТ. Наприклад, в разі мобільного банкінгу, хоча може бути примітно пропонувати банківські послуги людям, які зазвичай не можуть мати банківський рахунок, ми бачили кілька проблем з регулюванням, що перешкоджає використанню цих послуг відносинами.


В цілому, ІКТ - чаша для збільшення інновацій. Зрештою, це розподіляється між людьми, тому, якщо у нас не буде людських компонентів, інтегрованих у всю цю екосистему, то ми зіткнемося з проблемами. Тому важливо розуміти контекст, в якому ми використовуємо або застосовуємо наші інновації. Тільки тоді ми зможемо максимально використовувати їх можливості.


Перед Всесвітнім днем інформаційного суспільства, Всесвітній день електрозв'язку, що вперше був проведений в 1969 році, був відзначений 17 травня людьми і організаціями, такими як МСЕ. Багато зараз називають цей час Всесвітнім днемелектрозв'язку та інформаційного суспільства, беручи до уваги святкування ООН Всесвітнього дня інформаційного суспільства. План цього дотримання полягає в тому, щоб допомогти підвищити обізнаність людей про можливості, які є в Інтернеті та інші інформаційні і комунікаційні технології можуть принести товариствам і економікам, а також про способи подолання цифрового розриву.


Навіщо святкувати Всесвітній день інформаційного співтовариства?


Всесвітній день інформаційного співтовариства сприяє тому, щоб люди усвідомили здатність вчителів та інтелігенції до заснованим співтовариствам, в яких вони можуть створювати, одержувати доступ, використовувати і ділитися інформацією і знаннями для повного розкриття свого потенціалу. Такі організації, як ЮНЕСКО, пропонуючи людям брати участь у різних заходах по просуванню кампаній, присвячених цій події.


Членство МСЕ зосередиться на можливостях того, як штучний інтелект (ШІ) може допомогти прискорити досягнення мети до 2030 року. Заходи, які повинні бути зроблені Членами МСЕ, починаючи з якомога раніше і тривати протягом року, сприятиме нарощуванню імпульсу для подальшої мобілізації підтримки для використання розширюються даних з метою розвитку і в якості механізму, що дозволяє реалізувати і прискорити досягнення Цілей в області розвитку з допомогою рішень і додатків, що розширюють можливості ІКТ. Вони стануть флагманом і будуть використовувати відповідні національні і регіональні стратегії та ініціативи, які продемонструють, як ШІ використовується для надання позитивного впливу на спільноти і відносини в усьому світі і прискорення розвитку. В молоді роки був досягнутий достатній прогрес в технології штучного інтелекту, що стало можливим завдяки несподіваним досягненням в таких областях: великі дані, машинна література, обчислювальна потужність, ємність зберігання і хмарні обчислення. Технології на основі ШІ вже стають головним елементом попереджувального впровадження та додатків, що допоможуть покращувати сфери життя, такі як охорона здоров'я, освіта, фінанси, сільське господарство, транспорт тощо.


МСЕ займається стандартизацією IoT більше десяти років, але в останні роки ця робота набула нового виміру, приділяючи більше уваги додаткам IoT в розумних містах та громадах. Нашим пріоритетом є забезпечення функціональної сумісності та ефективної обробки даних. Резолюція 98 прискорила підтримку членства МСЕ в цій роботі, підкресливши визнання членами МСЕ його важливості для постійного розвитку.


Особи, що володіють спритністю програмного забезпечення, володіють знаннями, необхідними для використання програмного забезпечення для створення або редагування, насичення, тексту, трансляції, відео, створення креативного контенту, програмування тощо.


Індустрія цифрового контенту в країнах, що розвиваються


Індустрія цифрового контенту охоплює формування, розробку, керівництво та поширення цифрових продуктів і послуг, а також технологій, що лежать в основі цієї діяльності. Єгипет цінує розвиток і поширення електронного контенту на арабській мові, який є основою ментального і культурного дихання для майбутніх поколінь. Відповідно, MCIT проклав шлях до створення індустрії електронного контенту в Єгипті завдяки своїй арабській ініціативі на електронний контент. Ця ініціатива спрямована на підвищення конкурентоспроможності єгипетського електронного бізнесу, підтримуючи виробництво, використання та поширення арабської цифрового умиротворення в глобальних мережах.


У першому кварталі 2019 року доступ до Інтернету мали 89% домогосподарств, в яких хоча б один з них був від 16 до 74 років. Що стосується регіонів згуртованості, доступ до Інтернету мають 87% домогосподарств у Словенії. 83% людей від 16 до 74 років методично користувалися Інтернетом; 80% в всходних Словенії і 87% в заходная Словенії. Регулярне використання Інтернету було найнижчим серед 55-64-річних (70%) і 65-74-річних (47%).


Єгипет активно бере участь в зусиллях по розробці регіональних та міжнародних програм і стратегій в області інформаційно-комунікаційних технологій. Міністерство грає роль завдяки підтримці та участі в багатосторонніх партнерства, форумах і групах, а також за допомогою великого числа двосторонніх ініціатив з країнами всього світу.


Охорона навколишнього середовища є проблемою для безпеки людини, сприяння соціальному та економічному розвитку і збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь. Засоби ІКТ, поширені сьогодні, являють собою можливість для захисту навколишнього середовища, визначають рішення щодо зниження отруйних викидів в інших секторах.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+