Як просувати сайт безкоштовно?


Як просувати сайт безкоштовно?
Опубліковано: 21.01.2022


читать на русском   read in English

Одна із перших речей, яку ви повинні зробити на початку старту бізнесу - перейти у Google My Business та заповнити всю інформацію про вашу компанію. Незалежно від того, чи ви керуєте місцевим кафе або інтернет-магазином, важливо, щоб у пошуку Google була представлена ​​вірна інформація про ваш бізнес. Якщо ви покладаєтеся на Google для трафіку веб-сайту, ви не можете упустити цю можливість безкоштовно просувати свій веб-сайт.


Локальна сео-стратегія


Спосіб стати більш помітним у результатах локального пошуку - покращити свою локальну сео-стратегію. Ви можете зробити це, заявивши та розмістивши бізнес на таких платформах, як Google My Business, Bing Places для бізнесу та Apple Maps Connect. Це безкоштовні інструменти, призначені для того, щоб допомогти організаціям керувати своєю присутністю в Інтернеті у відповідних пошукових системах та на картах.


Отримуйте важливі результати. Збільшуйте кількість відвідувань веб-сайтів. Збільшуйте онлайн-продажі, замовлення та підписки на списки розсилки за допомогою онлайн-реклами, що направляє людей на ваш веб-сайт. Збільште кількість дзвінків від клієнтів за допомогою оголошень, у яких вказано ваш номер телефону та кнопка Зателефонувати за кліком. Залучайте більше клієнтів за допомогою оголошень, які допомагають людям знайти вашу компанію на карті.


Присутність у Вікіпедії


Усі знайомі із Вікіпедією. Це одне із найнадійніших джерел інформації у Інтернеті. Таким чином, створення сторінки у Вікіпедії для вашого бізнесу може допомогти узаконити бізнес, створити простір, де люди можуть читати новини про ваш сайт та, зрештою, повернути трафік на ваш сайт.


Використовуйте місцеву доставку


Пропозиція місцевої доставки - розумний спосіб отримати вигоду із цієї тенденції. Коли клієнт замовляє щось у вашому інтернет магазині, ви можете особисто доставити це йому на поріг. Він є альтернативою традиційній доставці перевізником й покупкам у магазині, а також є продуманим способом продажу зацікавленим клієнтам.


Активність у соціальних мережах


Створення облікових записів у соціальних мережах для вашого веб-сайту або малого бізнесу не варте ні цента. Групи та сторінки Facebook допоможуть вам взаємодіяти зі своїми передплатниками, створювати спільноти та ділитися своїм контентом. Помістіть трохи зеленого позаду своїх постів, щоб вони опинилися у верхній частині каналів ваших передплатників, щоб ви могли бути впевнені, що ваш голос буде почутий та заохочуйте обмін, пропонуючи конкурси, знижки або подарунки будь-якому шанувальнику Facebook, який ділиться вашими повідомленнями або тегами.


Картинки - центральна частина Instagram, тому створення візуально привабливого контенту необхідне просування вашого сайту. Наприклад, якщо у вас є інтернет магазин, розміщуйте якісні фотографії товарів. Естетично послідовне подання фотографій робить ваш профіль більш професійним.


Ризикуючи здатися заїждженою платівкою, не будьте спамером. Говоріть тільки тоді, коли у вас є щось цінне, щоб зробити свій внесок у розмову, будь то знання та поради, або хоча б посилання на інше джерело, яке буде корисним.


Багато компаній вивчили оптимальну кількість публікацій на кожному каналі і варто відзначити потенційний апетит користувачів на кожній платформі. Але, як зазначають консультанти, ваш щоденний чи щотижневий ритм - дрібниці порівняно із наявністю маркетингового плану та процесу регулярного створення привабливих постів.


Створення іміджу бренду


Імідж бренду чи потенціал впізнаваності бренду відіграє важливу роль у вашій здатності просувати свій веб-сайт. Імідж бренду, який ви створюєте для своєї компанії, - саме те, як вашу компанію впізнають люди. Важливо, щоб ви приділяли достатньо часу створенню сильного іміджу бренду та розвитку міцної впізнаваності бренду серед вашої аудиторії. Ідея тут полягає у тому, що бренд повинен бути легко впізнаваним та досить привабливим, щоб привернути увагу потенційних відвідувачів чи клієнтів. Існує кілька способів домогтися впізнаваності бренду, про які ми говоримо, починаючи із маркетингу у соціальних мережах й закінчуючи підписанням ваших електронних листів, надсиланням текстових повідомлень або створенням форумів, які включатимуть адресу вашого сайту. Ці методи не тільки підвищать пізнаваність бренду, але й створять імідж вашого бренду та зміцнять пізнаваність вашого бренду.


Хоча наступні методи безкоштовні, вони коштуватимуть вам трохи часу. Однак, якщо до цих підходів ставитися серйозно, вони можуть бути кумедними та захоплюючими і зрештою окупляться.


Наведених вище способів достатньо, щоб залучити відвідувачів на сайт і отримати перші продажі після просування. Але щоб зберегти успіх та досягти постійного збільшення доходів, необхідно працювати над різними аспектами, використовуючи всі доступні інструменти інтернет-маркетингу. Якщо інтернет-магазин зручний для покупців та його відвідує багато користувачів, він завжди радуватиме власника високими доходами.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+