Як створити сайт з нуля. Із чого почати?


Як створити сайт з нуля. Із чого почати?
Опубліковано: 06.01.2022


читать на русском   read in English

Як створити веб-сайт, що виглядає професійно? Кожен конструктор веб-сайтів дозволяє створювати професійні веб-сайти завдяки елегантним шаблонам та інтуїтивно зрозумілим інструментам дизайну.


Ваш сайт на WordPress чекає на вас - але спочатку хостинг. Ми можемо підкреслити, наскільки важливим є хост для успіху вашого сайту, тому знайдіть час, щоб озирнутися.


У чому різниця між WordPress.org та WordPress.com? WordPress.org - це версія CMS, про яку ми говорили в цій статті, а WordPress.com – це версія WordPress для конструктора веб-сайтів. WordPress.org складніше налаштувати, але пропонує більше можливостей для налаштування. WordPress.com простий у налаштуванні, але обмежений - ми рекомендуємо його для блогів.


Після того, як ви зупинилися на конструкторі веб-сайтів, вам необхідно передплатити тарифний план. Автори веб-сайтів, як правило, пропонують кілька планів. У різних сайтів різні потреби, а плани гарантують, що ви не сплачуєте за непотрібні речі.


Чи можу я перейти від одного конструктора сайтів до іншого? Можна, але виникає багато проблем. Більшість, якщо не весь контент, доведеться переміщати вручну. Конструктори веб-сайтів трохи нав'язливі. Ось чому так важливо протестувати кількох претендентів, перш ніж передплатити одного.


Що ви надаєте та як обмежуєте доступ, залежить від вас. Деякі сайти засновані на змісті, блокуючи статті, відео, ілюстрації та багато іншого за членством. Інші можуть мати форуми тільки для членів, спеціальні пропозиції або контент. Як би там не було, запропонований вами досвід має бути досить привабливим, щоб передплата того коштувала.


Почнемо із вибору пари сторінок та додавання їх до меню. Хороша ідея - вибрати Про нас, Контакти, а також 1 або 2 сторінки, які ви вважаєте важливими, та додати їх до меню.


Сторінка запитань, що часто ставляться - FAQ може допомогти вам відповісти на загальні питання, що задаються аудиторією. Незалежно від того, чи ставляться вони до ваших цін, умов обслуговування або пояснюють пропозицію - відповіді на питання, що часто ставляться, можуть допомогти проінформувати та навчити вашу аудиторію і розвіяти сумніви потенційних клієнтів, перш ніж вони вирішать вести з вами справи.


Оскільки дедалі більше людей переглядають сайти зі смартфонів та інших мобільних пристроїв, важливо мати сайт, який відповідає цим вимогам цифрових технологій. У WordPress більшість тем стандартно підходять для мобільних пристроїв.


Для веб-сайту це нормально. Але що, якщо ви хочете розважитися та додати трохи анімації? За допомогою JavaScript ви можете робити круті речі.


Коли справа доходить до дизайну та функціональності веб-сайтів, немає меж. Тим не менш, багато сайтів потрапляють в одну із багатьох різних категорій у залежності від їх загального призначення. Створення цифрового простору пропонує безліч природної гнучкості, але розуміння того, який тип веб-сайту ви хочете створити, може направити вас у правильному напрямку.


Наші віддані своїй справі експерти проводять тестування протягом кількох тижнів - тільки тоді вони можуть сказати, що їхні оцінки із різних аспектів є остаточними та повними. Незважаючи на те, що на це йде багато часу, це єдиний спосіб гарантувати, що всі функції платформ сайтів випробувані та протестовані, а вердикт ґрунтується на реальних даних.


Створення веб-сайтів з нуля ніколи не було більш доступним, із такою кількістю доступних параметрів, тем та плагінів. Ми бажаємо вам їх правильно використовувати, а ваші зусилля в Інтернеті будуть успішними!


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+