Який інтернет магазин відкрити у 2022 році? Платформи електронної комерції та неймінг


Який інтернет магазин відкрити у 2022 році? Платформи електронної комерції та неймінг
Опубліковано: 02.01.2022


читать на русском   read in English

Якщо ви початківець-підприємець, який шукає ідею продукту, багато із них можна продати як у B2B, так і у B2C. Результати досліджень показали: поєднання цих факторів дає більше шансів створення прибуткового малого бізнесу. Почніть із ресурсів, які допоможуть вам знайти продукт, або ознайомтеся із деякими останніми тенденціями у галузі продуктів. Йдеться не про один прийом, що змінює життя. Почати онлайн-бізнес у 2022 році так не вдасться.


Із огляду на те, що галузь оцінюється у 257 мільярдів доларів та продовжує зростати. Відео-ігри можуть стати однією із найприбутковіших можливостей для бізнесу. Дохід також виходить не лише від професійної гри. Ви зможете заробити онлайн на такій платформі як Twitch.tv, створювати канал на YouTube або навіть продавати товари, натхненні іграми.


Навіть якщо ви ніколи раніше не створювали сайт інтернет магазину, ви навряд чи заблукаєте у інтуїтивно зрозумілому додатку Shopify. Наприклад, додати товар так само просто, як клацнути: Товари на бічній панелі, а потім натиснути кнопку Додати продукти. Введіть назву, ціну, кількість та будь-які інші відповідні дані, змініть його статус на Активний та він у вашому інтернет-магазині й готовий до продажу.


Електронне навчання швидко розвивається як галузь. Останні дослідження показують, що до 2025 року галузь коштуватиме близько 325 млрд дол. Це зробить цифрові продукти однією із найкращих можливостей для бізнесу онлайн як для авторів, так і для викладачів.


Музика, відео, електронні книги та онлайн-курси - ось кілька прикладів. Їх можна потримати або помацати. Вони дуже популярні серед споживачів, тому що можуть завантажити їх та використати у зручний час.


Платформи електронної комерції


Так само WooCommerce вписується у ваш магазин. Ви можете керувати замовленнями, створювати купони та переглядати звіти про продаж із панелі інструментів. Додати нові товари просто. WooCommerce має той самий інтерфейс, що й WordPress. Це означає, що вам не доведеться витрачати час на вивчення нової платформи. Єдина різниця між додаванням нового товару та створенням повідомлення полягає у тому, що вам потрібно буде додати конкретну інформацію про свій продукт, таку як опис, зображення, категорії та теги.


Ми розглядали лише платформи електронної комерції зі спектром послуг. Ви повинні мати можливість продавати свій продукт через веб-сайт, орієнтований на споживача, але також керувати замовленнями, відвантажувати товари, відстежувати запаси та іншим чином мати справу із запуском серверної частини та адмініструванням вашого магазину без використання будь-яких інших послуг або гігантської таблиці.


Неймінг та реєстрація домену


Це не просто домен, а ваш майбутній бренд. Отже, він повинен бути унікальним, коротким й таким, що легко запам'ятовується. Не вибирайте занадто узагальнений. Ви можете додати два різні слова, щоб придумати якусь творчу назву. Ідеальна довжина доменного імені - 12 символів, тому не думайте більше.


Кожен конструктор пропонує різні функції, оберіть той, який найкраще відповідає вашим вимогам. Забезпечте безпеку свого сайту найвищим пріоритетом. Окрім того, оскільки через мобільну платформу проходить максимум трафіку, переконайтеся, що сайт має мобільну оптимізацію.


Із великою кількістю додатків та безкоштовних доменів це здається простим, але відкрити інтернет-магазин - це не дитяча гра. Є багато над чим подумати, скажімо, від найшвидшого способу додати спосіб оплати до післяпродажного обслуговування до обслуговування клієнтів - усе має бути конкурентоспроможним. Ми реалізуємо повний комплекс послуг зі створення, відкриття та просування інтернет-магазину у веб-студії Айтівін.


Цифри: 62% засновників, які продавали як B2B, так і B2C, були задоволені результатами бізнесу у 2021 році, тоді як лише 53% власників бізнесу тільки для B2C повідомили про те ж саме. Ця модель була поширена серед тих, хто займався бізнесом у індустрії продуктів харчування та напоїв: 53% опитаних повідомили, що продають як B2C, так і B2B.


Buy Me A Coffee

Ми є сертифікованим партнером компанії TemplateMonster


Закрити

Замовлення сайту


Будь ласка, заповніть форму замовлення сайту. Після обробки ми зв'яжемося з Вами та уточнимо деталі.





Я згоден з Угодами користувача

Закрити

Написати лист


Заповніть форму. Після ознайомлення ми зв'яжемося з Вами.






Закрыть

Замовлення дзвінка


Залишіть Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом години.



Наприклад: +38(063) 012-34-56

доверху
@
заказать звонок
+